Anonim_kullaniciiiii İlaç falan boş verinde. Doğal yolla nasıl kala biliriz. Şu an yumurtlama dönemine giriyorum o dönemde neler yapa bilirim.
Rbabtn Anonim_kullaniciiiii öncelikle bebek olsun stresiyle ilişkiye girme keyif almaya bak düşünme bebek düşüncesini düşündükçe hamilelik kaçıyor bende öyleydim ne zaman boş veriyorsun pat oluyor😂😂 bide bize ameliyat olmazsa bebek olmaz falan demişlerdi şuan emziriyorum doğurdum bile buradan o doktorlara selam😂
Arzu45 Anonim_kullaniciiiii çok saçma gelicek amma bir arkds demisdi ilişkiye sürekli girin.ve ilişki bittikten sonra ayakları yukarıda kalacak şekil durun😂.Ve yapdik 1 ay sonra hamile kalmıştım sjsjsjsj
Bktbg Anonim_kullaniciiiii canım beslenmene dikkat et bol bol ceviz fındık kabak çekirdeği ye eşinde yesin sonra çatlama gününe kadar havuç ye sonra 1 hafta avakado ye muz ye bol peoteinli beslen ilişkiden sonra ayaklarını yatağın başına koy bekle 15 dk falan🤣
Gulsahs Canım haftada 2 veya 3 gün ilişkiye girin regli tarihine kadar ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma biraz zaman geçsin öyle kalkarsın o zamana kadar uzan ben öyle yaptım 3 hafta sonra hamile kaldım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın🌺
Anonim_kullaniciiiii Gulsahs teşekkür ederim canım.bide benim eskiden yumurtlama gününde kanamam olurdu hafif şimdi hesapladım adetin 15ci günü olmuştu. Acaba ben 14 cü günmü yoksa 15 ci günmü yumurtluyorum😂ooff bu işler ne kadar zor
Gulsahs Anonim_kullaniciiiii ben yumurtlama döneminden önce de ilişkiye giriyordum yumurtlama döneminde biraz daha sıklaştırın eğer bilmiyorsanız tarihinizi
Gulsahs Anonim_kullaniciiiii gerçekten zor birde işe gidiyordum ertesi gün vücudum çok yorgun kalkıyordum ama çok şükür hamile kaldım birde kucağıma alsam rahatlayacam🥹
Anonim_kullaniciiiii Gulsahs inşallah canım benim sağ salim kucağına al.. benimde eşim yorgun geliyor sık sık ilişki olmuyor diye üzülüyirum çok
Gulsahs Anonim_kullaniciiiii eşinize söyleyin bence her ne kadar yorgun olsa da sonu çok güzel olacak ben eşime baskı yapıyordum bir süre sonra o yapmaya başladı artık😂
Anonim_kullaniciiiii Gulsahs hemde daha 3 aylık evliyim bilmiyorumm belki de çok aceleciyim ama olsun istiyorum 🥲
Gulsahs Anonim_kullaniciiiii valla bak ben birde sağlıkcıydım olduğum yerde uyuyordum yorgunluktan baktım olmuyor en sonunda işten çıktım 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve bu süreçte stres yapmamak lazım biraz akışına bırakmak lazım kendine psikolojik baskı yapınca da olmayabiliyor
Gulsahs Anonim_kullaniciiiii bende senin gibiydim hemen çocuğum olsun istedim eşim istemedi zaman geçsin gezelim edelim diye 3. Senemizde öğrendik bizde bence biraz zaman geçmeli anlaşabiliyor musunuz diye veya gezin tozun bol bol tadını çıkartın
MinikBrokoli Gebeliğim ikisinde de aynı yöntemi kullandım doğal şeyler 😇😇 bir aylık dönem 1-Ballı Çörekotu 2-Regl den sonra soğan suyu 3-Yumurtlama dan bir gün öncesi ve bir gün sonrası değerlendirme 🫶🏻 (toplasan 3 kere olmuştur ayda 🫣)