Derininannisi Merhaba kızlar Gelinimiz 1,5 aylık hamile yeni öğrendik Ama bugün kanaması oldu leke şeklin de pembemsi olmuş doktora gitmiş düşük tehlikesi var demiş progestan varmış böyle bi durum yaşayan var mı ne yapabiliriz
Scb Derininannisi ayaklarını uzatıp dinlensin progestanida dr nasil dediyse kullansın bende kullanıyorum benimde kanamam olmuştu dinlendim kesildi hala riskim var kullanmaya devam
Ruvis Derininannisi merak etmeyin Canım çoğu gebelikte oluyor bende de oldu . İlacını kullansın kendini yormasın yatsın sürekli
Sedef-345 Derininannisi aynen ağır kaldırmasın ilacı içsin dinlensin . Bende o aylarda kullandım. Riskim geçti . Şu anda rahatım
Busraaturan Ağır kaldırmasın uzansın dinlensin ilacını da düzenli kullansın Allah’ın izniyle bişey olmaz 🥰🤰🏻
Xmom Normalde pembe leke çoğu zaman risk taşımaz ama doktor tehlike var dediyse muhakkak ne verdiyse aynen kullansın ve kalkmasın yerinden yatsın ayağının altına yastık falan koysun. Dolaşmak, uzanmak, temizlik özellikle cinsellik gibi şeyleri komple yasaklamisti doktor