Hlya1993- Merhaba kızlar, sabah uyandığımda lekelenmem vardı. Doktora geldim. Muayene etti bebekte bir sıkıntı yok dedi. Tahlil verdim. Bekliyorum. Ama ara ara kanama devam ediyor. Çok korkuyorum.Bebeğime birşey olcak diye😥ağlamaktan başım ağrıyor.
hamcokelek33 Hlya1993- korkmayın doktorunuz plasenta durumunuza baktı mı? Bide bazen rahim ağzındaki miyomlar da kanama yapabiliyormuş bazı doktorlar bunu es geçiyor muayene konusunda. Mutlaka hatırlatın doktorunuza
zynpknt Hlya1993- bende 19+6 da lekelenmeyle gittim alttan serviks 24 mm ölçüldü acil serklaja girdim ölçtüler mi
Elya611 MuhammedHesen servikal kısalığı normal diye biliyorum 25 mm ve altı riskli daha önce ki gebeliğim de 25 mm ile 38+2 de doğum oldu bol bol dinlendim ağır işlerden kaçındım ve progestan ile devam etmiştim.
Hlya1993- MuhammedHesen Günaydın, bugün daha şiddetli bir kanama ile uyandım sabah yine gittim ama doktor birşey yok deyip yolladı
MuhammedHesen Elya611 merhaba, kaç haftasında 25 mm idi, bende 18 hafta 34 mm ama lekelenme ve az kanama oluyor 3,4 gündür, progestron içiyorum iyne oluyorum proloton
Elya611 MuhammedHesen detaylı ultrason da 25 mm çıkmıştı iğne ve ilaçla yükselmişti ve doktorum bol bol su tüketmemi ağır işlerden kaçınmamı söylemişti
Elya611 MuhammedHesen hayır yapılmadı dinlendim ağır iş yapmadım progestan ilaç ile iğne vuruldum sadece
Hlya1993- MuhammedHesen bana öyle bir tanı konulmadı. Dün gittim bebeğe baktılar alttan muayene ettiler. Rh uyuşmazlığıda yok. Progestran başladılar . Şuan kanamam yok ama korktum dün baya
MuhammedHesen Hlya1993- Allah yardım etsin, berbad durum bende kanama durdu ama lekelenme var. Ultrasona gidin kanama sebebi serkvikal yetmezlik oluyor bende 34 mm ama kanama olmamalı oluyor çok garip
Gizemsli- Hlya1993- Rabbim güzel haberlerle dönmenizi nasip etsin Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 🤲🏻