Bktbg Kızlar bat 28 ama çatlamaya göre hesaplayınca adetime 5 gün var sizce gebelik var mıdır ? 2 ay önce düşük yaptım o zaman ki erken hamilelik belirtilerimin aynısını yaşıyorum bu ay
sutlukahve_ Bktbg heves kırmak istemem ama bu silik cizgilere güvenmeyin bende de geçen hafta silik çıktı awox denedik bişey yok birisinde de prodoctor silik çıkarmıştı ama inşallah sizin vardır
Gigi1212 Bktbg ayni markada benimde boyle oldu hatta cope atmistim icim rahat etmedi geri alip baktim boyleydi ertesi gunu yine ayni markayla yaptin daha iyi cikti silikti ama daha iyiydi ilkine gore sanirim cok yeni diye
Bktbg Bu arada test prodoctor ve dün akşam yaptığımda sadece gözle görebildiğim kamerada çıkmayan bir çizgi vardı bugün kamerada çıkıyor
Seyda-06 Bktbg bende comfort aldım 5 gün var ilk idrarlamı yapsam sahurda yoksa akşam mı yapsam yatmadan şimdi hiç tuvalet ihtiyacım da yok su içmediğimden
Bktbg Edasude kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor karın ağrım var sanki regli olcakmışım gibi normalde benim ağrılarım öncesinde değil regli olduğum gün başlar. Birde belim çok ağrıyor ilk hamileliğimde bu kadar ağrımamıştı
Seyda-06 Bktbg bunlar bendede var 3 gündür sürekli kasık ağrısı oluyor ve süt beyazı yapışkan akıntı beklemek zor
Bktbg Gigi1212 bencede çok yeni çünkü ben ilk hamileliğimde adet günü kan verdiğimde beta 131 di şuan 5 gün öncesi çok düşüktür