Sukutuhayal Kızlar ben yoruldum yetti bana 😂 iç bacak ağrısı var. Sanki Bacaklarıma beton dökmüşler zor adım atıyorum. Her yerim tüm etlerim ağrıyor yorgunum uyumak istiyorum devamlı. Daha 3 ayım var. Var mı benim gibiler
Miinniik Sukutuhayal valla uyuyabilme imkanın varsa uyu canım bacak ağrısı içn de magnezyum iyi geliyor diyorlar benimde kalcam kasılıyor sürekli ama içemiyorum magnezyum çok çarpıntı yapıyor zeytinyağı ile ovup sicak şu koyuyorum kalcama o hafifletiyor
hamcokelek33 Sukutuhayal 30dan sonra bana da böyle bir gümcelleme geldi. 20li haftalar muhteşemmiş diyorum hiç yerimde durmuyordum banyonun fayans derzlerini bile tek başıma yenilemiştim😂 32+6 yım şimdi kıpırdayacak halim yok. Ağrılara magnezyum iyi geliyor ama doktorunuza mutlaka söyleyin
Melos006a Sukutuhayal 24+3 bütün kemiklerimin arasına beton dökmüşler gibi o kadar ağırım kii yatsam rahatımı bulamıyorum kalksam hiç halim yok imdat diyorum
Sukutuhayal Melos006a bende bugün aynı tarif ettim soranlara normal demek ki 😂 vitamin içince daha enerjik oluyorum onu farkettim ama midem ağrıyor ilaçlardan