Hangi ay yaptırdığınızı ve ne kadar ödediğinizi de yazar mısınız rica etsem? Birsürü firma var anladığım kadarıyla ve doktordan doktora bile verdikleri fiyat değişiyor, hatta bireysel fiyat vermeyip sadece hastaneye fiyat veren firmalar bile varmış. Bu kadar değişken aralıkta fiyatlar ve firmaların kurumsallıktan epey uzak olması beni test konusunda da şüpheye düşürüyor maalesef.
İzmir'de fetal dna testi yaptıranlar hangi firmayı tercih ettiniz?
Merhaba natera panorama firmasına yaptırdım hatta sonuç bugün çıktı 7. Günde
Mygen de yaptırdık alsancak
@“1sss”#p36224345natera panorama
1sss izmir genetikte 1 buçuk ay önce 19.000 lira ödedim ama bu fetal dna ve bebeğin saç, göz rengi saç yapısı her şeyi gösteren detaylı bir testti
Bestesimmons Bize detaylısından bahsedilmedi hiç. Sadece Ankara ve ABD için fiyatları verdiler. Siz ABD’ye mi gönderttiniz numuneyi?
Panaromada yaptırdım çok memnun kaldım 1haftada belli oldu sonuçlar. Plus paketi tercih ettim
1sss Gentan firmasında yaptırdık Bornova da 10.000 tl ye yaptırdık geçen hafta
İntergen firması 8.500₺
1sss panaroma firmasına yaptırdım 340 dolar
Genoks a yaptırdım doktora özel fiyat 15.000 dediler ama ortalama böyleydi ben yaptırdığımda yaklaşık 2 ay önce yaptırdım, anomalilier haricinde ekstra olarak cinsiyet içeriyordu sadece. Saç göz rengi vs bakan firmalar/paketler de vardı ama biz zaten bunları öğrenmek istemedik
dsezen merhaba sonucu ne kadar zamanda öğrendiniz?