momandson_ Kızlar nst de çok az sancım çıktı doktor serum verdi sonra tekrar nst bağladı sancım yoktu sizce bu haftalarda normal mi başına gelen var mı ?
Selim_Alparslan momandson_ iyi maşallah canım eğer 38 39 haftaları beklerse 3 ü geçer bence. Sağlıkla gelsin kuzucuk 😊
ipekveatlas momandson_ bana cok geldi doktorun ne dedi? oğlum 32+3 de 1953 grammış ben not almıstım hepsini 40+2 de 4kg doğdu seninki böyle giderse kaç kilo doğar 🤭
momandson_ Ates06 şeker yüklemesi yaptırmadım ama açlık tokluk bakıldı herşey normal sadece iri bebek diyor doktorum babası da 4 buçuk kilo doğmuş belki de ondandır
hamcokelek33 momandson_ 32+0 da 2300 kg çıktı. Doktorum maşallah tosuncuk dedi sadece. Şeker yüklemesi vs de yaptırdım sıkıntı çıkmadı ama fazla kilolu mu olacak acaba diye endişeleniyorum ben de. Sanırım yediklerimizle alakası var
Hnfcls momandson_ maşallah neler yiyorsunuz kilosu haftasına göre çok iyi ben 32+4 1500 kilo gerçi birseyler yiyemiyorum mide bulantısı var hala
momandson_ Hnfcls Ben bol bol meyve yedim özellikle muz ceviz süt çok tükettim belki onun faydası olmuştur
hamcokelek33 Hnfcls süt yoğurt kaşar kefir tahin ceviz muz armut kuruyemiş özellikle tüketiyorum hergün. Bizimki de önden gidiyor ama tedirgin oluyorum biraz, ben bunları biraz sevdiğim için de tüketiyorum beneğe kilo aldırsın diye değil de🥹
NurYm momandson_ maşallah 31+1 de 2378 gr dık biz ve 36. Haftada 4 kiloya ulaştık 🙈sonrası artık yer kalmadığı için kilo alımı durdu 38 de zorunlu sezeryan ile doğum gerçekleşti 😍
Hnfcls hamcokelek33 ya ben yemekte zorlaniyorum haka mide bulantısı var herseyi yiyemiyorum ama dediğiniz gibi yemeye çalışacağım ☺️
hamcokelek33 Hnfcls allah yardımcınız olsun benim de ilk aylarda bulantım aşırı şiddetliydi, sizi çok iyi anlarım
iremd-1798 momandson_ oy maşallah sağlıkla gelsin. Benim ilk bebeğim 35+5 de 2200 doğmuştu şuan 7 yaşında ☺️ kilosu gayet güzel maşallah 🥰