aycabelgin0 Kızlar 21 haftalık gebeyim nerdeyse hergün başım dönüyor dengemi şaşıyorum normalde 1 2 saat yatsam geçer ama şuanda da misafirlikte olduğum için çokta uzanamıyorum sersem gibiyim sizdede oluyor muydu ? Ne iyi gelir ?
ipekveatlas aycabelgin0 kandan baktırmanda bi fayda var seker yüklemesi yaptır demiyorum benimde cok basım dönüyodu doktorum gebelik sekerinden şüphelendi kan verdim gercekten de sınırda cıkmıs sekerim
ipekveatlas aycabelgin0 kesin ondandır demiyorum canım basıma geleni anlattım belkide sadece hamilelik yorgunluğundandır seninki gecmis plsun
Oznur91_ Cemreaden777 bunu kullanınca geçer mi acaba bnm ağrılarım için yazdırmıştım çok onermiyorum kullanılmasını dediği için düzenli içmiyorum ama başım dönüyor sersem gibi kafam
Cemreaden777 Oznur91_ doktora mu söyledi ? Bana doktorum önerdi ağrılarım için magnezyum da kötü bişi değil yani vitamin vücuttan alamıyoruz dışardan yani
minnakhanimmm aycabelgin0 öyle olduğun zman bir tansiyonunu ölçtür belki düşüyordur benim düşüyor çünkü