Bicirik2025 Alya da güzel ama tabi arya istiyorum dersen o da güzel 🥰 asel den artık bıktık 😂😂 tabi onunda anlamı çok güzel.
gul5534 Bicirik2025 Bicirik2025 evet her yerde asel görüyorum ama anlamı hoşuma gitti Alya yı bende istiyorum onu da eşim istemiyor arya diyor 😅
gul5534 ozgerbas Gülşah benim adımın son üç harfi ile eşimin ilk üç harfi onu evlenmeden önce düşünüyorduk ☺️
gul5534 tugcebaby1 sadece Gülşah başta düşündüm ama herkes Gülşah ne diye diyince bir moralim bozuldu 🥹
Yasem4 gul5534 Çok hoş bir isim Gülşah. 🥰 Sizin için de özel bir anlamı varmış zaten bir isme hiç gerek yok. İnsanlar niye herkesi aynı Arya, Asel, Alya, Asya vb. isimleri koymaya zorluyor? Asıl bu isimler benim gözümde demode ve sıkıcı.
tugcebaby1 gul5534 aman herkes her isime bişi dio benim oğluma seçtiğim isimede herkes bende biz bunu istiyoruz dedim geçtim inan heryer arya dolu srtık tek ısımlı çocuk olsun heryer çift isim
gul5534 Yasem4 aynen çok doğru insanın moralini bozuyorlar hatta güllüşah diye dalga geçince koymamayı düşündüm ama eşim dedi bizim kararımız ne olucak beğenmezse değiştirir dedi 🥹
gul5534 tugcebaby1 keşke insanlar saygı duysa ismi söyleyince yüzlerini buruşturuyorlar çok sinir bozucu neyi var onu da anlamadım
Momellaa gul5534 fikir sormuşsunuz bende bir birey olarak fikrimi söylüyorum olumsuz düşüncelere ve yorumlara kapalıysanız kimseden fikir almayın .