moomy Selam kızlar 12 haftalik hamileyim doktorumuz cinsiyetini söyledi kızım olcak ama cinsiyet için erken mi sonradan yanılma olabilir mi sizde cinsiyet yanilmasi oldu mu
Cugulibinnazzz moomy canım benim 16 da kız dediler 19 da erkek dediler,12 haftalık tahminde yanılma oluyor malesef
Celiko moomy kız dediyse pek yanılma olmuyor bende 12 haftalıkken öğrendim kız yani yanılma olmadı ama erkek göbek kordonuyla karıştırılıyor yanılma oluyor 😄
moomy Cugulibinnazzz ay insallah değişmese bari ya belli dedi yazdı cinsiyet partisi yaptık bide erkenden hevesten 😁
Papatyael47 Cugulibinnazzz bankada devlet 16 kız dedi ama ben erkek hissediyordum.baska doktora da gorunmedim daha
moomy Han23 kesin konuştu belli cinsiyet diye yazdı verdi bide partimizide yaptık inşallah yanilmamistir😄
Han23 moomy bana da çok kesin konuşmuştu cinsiyet partisi yapmamıştık ama herkese söylemiştik sonra kız diyince çok şaşırmıştım ama yanılma payları oluyormuş o haftalarda :) allah gönlünüze göre versin😘
moomy Han23 Amin inşallah canım bir oğlum var Allaha şükür birde kızım olsun isterim ama tabi saglikli olsun önemli olan 🥰
Cugulibinnazzz rbiaabll yok canım vermedi pipi falan göremedim dedi kıza benziyor dedi 🥹🥹iki oğlum var çok heveslenmistim
rbiaabll Cugulibinnazzz yaaa hakkınızda hayırlısı 🙂 bir hafta arayla iki farklı doktor farklı cinsiyet söyledi bana da. Neye inanacağımı bilemedim ben de 🙂
Visneli1so-s moomy kesin olarak mı söyledi tahmin olarak mı ,kuzenime 18 de kız dediler 24 te erkek çıktı
ilkkezanneyim moomy 16. Haftada doktorum hala söylemedi benim yanlış söyleyip yanlış plan yaptırmak istemem dedi 17den önce net cevap vermiyormuş bence 12 gerçekten erkek kızsa tutturmuş olacak erkekse daha pipisi görünmez ki onun o haftada