Gulnur Denizinannesi cnm ben okumustum yazdigini biands degistiyse bunda baska seyler ara simdi ozgur dusuncemi soylesem hrrkes ustume gelicek o yuzden sana birakiyorum
Denizinannesi Gulnur Başka kadın kastediyorsan İnan yok eminim dengesizdi zaten annesi için hiç düşünmez siler beni hep düzelir dedim seviyordum çok o yüzden direttim bu evlilikte
Nefesim Denizinannesi o kadar yıl sonra bedbegin olmus ve sana bunu yapıyorsa yuhh degişmez bekleme sakın ya öyle kabul edicen yada diger yol canım
Gulnur Denizinannesi yok cnm baska kadin degil basima geldigi icin uyariyorum gercekten boyle seylere ben hic inanmazdim ama insan basina gelince anliyor bzdede baya olaylar olmustu esik bana silah cekmisti dusun buyu insani kudurtur bunu unutma bunu sen cozucen
Aslihusein Denizinannesi Canım hepsi aynı galiba bizde annesi yüzünden tartıştık ameliyat oldu baktım 1 haftadan fazla şimdide sen anneme soğuk davranıyorsun zorla baktın demez mi insanın o kadar zoruna gitti ki şuan evde yapa yalnızım Allah yardımcımız olsun cidden bebeğimiz için ayakta durmamız lazım😞
Pcdshn Yapacağın tek şey, kocanı yanına çekmek, daha sonra da ufak ufak senle aynı düşünmesini sağlamak.. Allah yardımcın olsun, kocana da akıl fikir ihsan eylesin 🙏😇
Gulnur Denizinannesi benm seni yonlendirmem.dogru olmaz cnm sana bu konuda yardimci olabilcek bi yakinin varmi
Mir Denizinannesi hemen öyle düşünme Allah’a inancını yüksek tut. Bir sürü dua var. Kocana oku . Suya oku içir, bademe oku içir. Önce elinden geleni yap. Sana bir şeyi varsa düzelir yoksa zaten giden gitmiştir. Ilımlı konuş her yolu dene dene ki Allah katında kendi gönlünde de bişey kalmasın. Rabbim yardımcın olsun. Bebeğine sıkı sıkı tutun ve kendi için değilse onun için üzülme 💗💗