Edasude Kızlar bu şekilde oldu bi alakası var mıdır gebelik oluşmuşsa sağ sol fark eder mi yada regl olmakla bi alakası var mıdır
hayalperest2310 Edasude yumurtanın solda catladıgını nasıl anlıyorsun canım kusura bakma ilk defa duydum meraklandım benim hep sağ kastığım ağrırdı bebeğim sağda mesela
Elis27 Edasude şuanda gebe misiniz ? Yani agrıların olması gayet normal diye düşünüyorum regl önceside gebelik öncesinde agrılar her iki tarafta olabilir bunun bir önemi olmadığını düşünüyorum
Edasude hayalperest2310 doktor yumurtamın solda büyüdüğünü söylemişti ordakide çatladı zaten çatladığı gün akıntım oldu ve solda gün boyu ağrı oldu.
hayalperest2310 Edasude anladım canım ağrılar normal stres yapma benim 9.haftaya kadar regl gibi sırt karın ağrım oldu kese büyüdüğü için
hayalperest2310 Edasude sonradan doktora gidince öğrendim canım ondan yoksa bildiğim birşey değildi 🌸😂
Edasude hayalperest2310 benim solda büyüdü çatladıda bugün kan verdim şimdide sağ kasığım ağrıyor regl mi olcam yoksa gebelikte diğer tarafta ağrıyabilir mi diye şüphede kaldım 😕