Viyanaraf 21 haftalık gebeyim doktorum detaylı ultrasona girmemi söyledi mardin devlette doktor var ama sıra bulamıyorum mardinde detaylı ultrason için gidebileceğim bi doktor var mı
Minnakpopus Viyanaraf mardinde yok maalesef. Herkes Diyarbakıra gidiyor bende dahil. Devlettede doktor yeşil alan açıyo detaylı için ama sıra alabilmen ne mümkün ki haftan 21 olmuş sanırım daha yeşil alan açamaz açsa bişe randevu düşürebilmen haftanı geçirmiş olursun
Ozlmulpk Viyanaraf cihanpolde yaptırmayın ben önermiyorum ben yaptırdım 5 dakika baktı burda herkes yarım saat diyordu bi gittim 5 dakikada bitti
Viyanaraf Minnakpopus 18 haftadan beridir yeşil alan açmış ama bi türlü alamıyorum diyarbakırda ece öcak var az önce aradım 1 saat baktıklarını söyledi 4 bin tl olduğunu ve yanımızda sadece 1 refakatçi istediklerini söyledi 1 oğlum var ve onu bi yere bırakamam maalesef
Minnakpopus Viyanaraf Evet aynen öyle maalesef. Bide diyarbakırda mehmet irfan beyi arayın isterseniz ama özele nereye giderseniz gidin içeride çocuk istemiyorlar ya birileri oyalayacak başka çare yok maalesef
Ozlmulpk Viyanaraf zaten kendi doktorunuz bakmıyor başka doktor var detaylı bakan o bakıyor ismini falan da hiç görmedim