cakirbebek Gerçekte daha belli oluyor erkende çıkıyordu şimdiye kadar. Ama şimdi kaset test yaptım ilk dakika bile olmadan hafif çizgi oldu şimdi daha belirgin ama tüm testler bozuk değildir heralde.😂
Bglmmrn etkafa 6 sı biliyodum şuan uygulamadan baktım 4 nisan gösteriyo 😳 çünkü benım bazen 26 günde bir bazen 28
Nilozof Başlığı yeni gördümm geldim hemen 😍 Pozitif testleriniz bol olsun inşallah 😅 Bat 30′du yarın test yapcam inşallah. Kaset testte çıkar mı sizce 2 gün gecikmeyle. Laboquick markası 😊
Ecemyurdakul Ayyy benim de 1 Nisan bayramın 1.günü yaptım days doktorla hafif çizgi çıktı predictor yaptım aynı zaman da çizgi çıkmadı bende yapmamaya karar verdim 🤣🤣 bugün adet olmam gerekiyor bakalım belki sabah yeniden denerim
etkafa Bglmmrn aynı canım henüz bişey yok ben geçen ay 8 inde regl olmuştum bat 8 Nisan yani bir hafta kaldı
Bglmmrn etkafa nasip canım hayırlısı benım aylardır olmuyo oyuzden artık vazgectım yazdan sonra düşünüyorum artık en azından tatile falan giderım stres etmem öyle okur belki
cakirbebek etkafa bugün benim adet günüm 4 gün önce falan erkende çok hafif çıktı kan verdim negatif ti dün kasette silik çizgi çıktı ama kanı bir kaç gün sonra vermeyi bekliyorum korkuyorum yine negatif çıkacak diye