Kbrakblt 12 haftalığım bugün doktora gittim doktor kıza benziyor dedi👧😇 böyle olan sonra değişen varmı
Nalanktl Kbrakblt çok erken daha belli olmaz :) sakın alışveriş yapma. Doktorun tecrübesine de bağlı :)
Hilalysr Kbrakblt bende bugün tam 12 haftalik oldum benimde bugün doktorum kız gibi dedi canım 😊 ama kesin değil 2 hafta sonra kesin bisey söyleyebilirim dedi 😁
Edayesilbas Kbrakblt 12 de erkek gibi dedi şimdi kız gibi diyor çok hareketli net görüntü alamıyoruz 🤷♀️
emel16 Kbrakblt net söylemek için bence erken canım bence alışveriş yapma bana 12. Haftada yüzde 90 erkek dedi. İyi ki alışveriş yapmamışım. 18. Haftada kız dedi bugün detaylıya girdim kız olduğu netleşti. Şimdi alışveriş yapmayı düşünüyorum:)
Kbrakblt Nalanktl bende öyle deyince hemen alışveriş yapmak falan istiyorum ilk çocuğum ztn heycanla bekliyorum 🙈😂
Nalanktl Kbrakblt biraz daha sabret canım :) elinde kalmasın sonra aldıkların ama ben şöyle yaptım çok beğendiğim birkaç parçayı aldım fazla pahalı olmayan. Erkek olursa da bunları hediye götürürüm dedim :) istersen sende öyle yapabilirsin.
Sibel92 Kbrakblt banada 12. Haftada ilk ihitmali koz olarak verdi 14. Haftada gittim %100 kızım olacak inşallah hani bir efsane vardırya ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı bende sürekli ekşi yiyordum hissetmiştim kızım olacağını
Zeyneptuna Kbrakblt canim benimde 12.haftada kiz demslerdi kesinlikle birsey alma derim cunku cok degiiklik gosterio taki 18.ci haftaya kadar peş peşe 3 farkli doktora gittim ucude erkek dediler cnm
emel16 beyazz evet canım özeldi ve doktor gösterdi de . yüzde 90 deyince biz de yüzde on ihtimal düşük olur diye düşünmüştük:) ama öyle olmadı:) kızımız geliyor ❤️