Talentedmom Htccndn olur benim oğlumun konağı vardı geçmiyordu 3 ya da 4 aylıkken kesmiştik saçlarını ama çok dikkat etmek gerekiyor başına dikkat ederseniz sıkıntı olmaz
Htccndn Talentedmom Bir berbere gidelim bakalım acaba ne dicek merak ediyorum bir yandanda heyecanlanıyorum ilk tıraşı diye ☺️
Htccndn Talentedmom Ettirdik canım üst kısmını aldırmadım yanlardan aldırdım bide ensesinden aldırdım
Htccndn Talentedmom Üst kısmını berber almak istemedi bende o yüzden aldırmadım canım ısrar etmedim bıngıldağı tam kapanmamış dedi o yüzden almadı
Talentedmom Htccndn oğlumunkini babası kesmişti babalar daha dikkatli olur hem bir daha bu kadar kesmek durumunda kalmazsınız çünkü saçları çıkınca güçleniyor o ilk saçı atması lazım
asemvekardesi Kızım 7 günlükken saçını 0 a vurduk sünnet olduğu için bir sorun yaşamadık ama yapan kişinin iyi olması gerekir
Htccndn asemvekardesi tıraş ettirdik canım tam sıfıra vurmadık ama yanlardan ensesinden aldırdık üstünüde tam almadılar
Aydnkynk Htccndn çocuğun aklı başı gelmeden sıcaklar bastırmadan kestir sonra kendilerine dokunuşmasına izin vermiyorlar hatta sana tavsiyem makinayla kısa kestir uzun süre idare etsin seni çünkü 3-5 ay sonra traşta kıyamet kopacak 😂