Plansizgebe Selam arkadaşlar, test yaptım 2 kez anında çift çizgilendi bu durumu yaşayan var mı? Kan verdim yarın çıkacak endişeliyim
Plansizgebe Plansizgebe yani kilo verdim bu süreçte ve hormon dengesizliğinden dolayı pozitif çıkabilir mi acaba bu durumu yaşayan var mı
Meryem_cicek45 Plansizgebe bende de aynı şekilde oldu, diyet yaptığım zaman hiç beklemediğim bir anda olmuştu ve 4 kere test yaptım çünkü dikkat ediyorduk. Umarım düşünüyorsunuzdur (:
Elis27 Ayshababy kan vermek orucu bozmaz vücuda giren şeyler orucu vücuttan çıkan şeyler abdesti bozar
Plansizgebe Ayshababy 1 haftadır tutamadım bayılacak gibi oluyordum diye kan sonucu çıktı 7 haftalıkmış
Plansizgebe Meryem_cicek45 valla şok olduk 32 aylık bebeğim var hayırlısı olsun rabbimden gelen herşey kabulüm
Plansizgebe yesildeniz_ markasını bilmiyorum canım önce 30 liralıkla yaptım çift çıkınca inanamadım dedim git iyisinden al 60 liralıkla tekrar yaptım anında çiftlendi 47 binlerde betahcg
Plansizgebe Ayshababy ihtimal olmadığı için anlamadım valla 😅 ilki da rahat geçmişti bulantı falan olmayınca