Ozbi Talentedmom bende buhar makinesi mi alsam halı koltuk mu bilemedim. Buhar makinesi ile koltuk ve halı temizleyip memnun kalan var mıdır acaba? Bende burda bekleyim
Smyye1B Talentedmom Bende alt modeli var ben memnunum komsularim da benimkini kullanıp beğendi buharlı olan koltuk yikamasini aldılar onlarda memnunlar 🌸
MRVESRV Talentedmom ben kullaniyorum ve cok memnunum, ablamin 8 senelik koltugunu yikadik resmen camur cikti. Cok guzel pislik cikariyo
Talentedmom Ozbi buhar makinesinden vazgeçtim ıslak bırakıyormuş bu hem halı hem koltuk hem de cam da siliyor 2.çocuk da olacak uğraşamam eskisi gibi diye düşünüyorum
agustosboceklerim2 Talentedmom ben aldım memnunum camları da çok güzel temizliyor video atilabilseydi benden çıkan kirli suyu göstermek isterdim
Talentedmom agustosboceklerim2 temiz su bölümüne nasıl oluyor tam olarakbir de halı şampuanı makina için olanı mı alacağım bende elde olanı var o olmaz değil mi
agustosboceklerim2 Talentedmom yani makinenizi uzun süreli kullanmak isterseniz elde olanı varsa direk halıya döküp fircaladiktan sonra makineyle çekerseniz daha iyi olur geçen kızım halıya boya dökmüştü öyle yaptım temiz oldu
Talentedmom Happyka ben hepsi buradadan aldım 5999 a Amazon’da da indirimdeydi trendyolda daha pahalı evet yorumlar yalanmış ya
Ceylankumsal1- Talentedmom kendine yapacağıın en büyük iyilik 👍 kesinlikle bebekli çocuklu evde olması gereken bir ürün. Kullanıyorum çok memnunum