Mrv342 Kızlar katlanabilir küvetin hiç rahat olmadığını bebeği yıkarken kapandığını vs okumuştum ama bana da pratik gibi geldi bilemedim hangisini alsam siz ne düşünüyorsunuz kullanışlılık açısından hangisi sizce?
Minnakpopus Mrv342 katlananlar evet yer kaplamıyor ama kullanım açısından asla güven vermiyor. Benim arkadaşımın bebeği düşüverdi o katlanan kuvetten kapandığı için
miroscumm Nesrnn Mrv342 Katlanabilir küvetin katlanması imkansız çünkü ayakları var dayanıp kalksanız bile katlanmaz güvenlik kilidi oluyor yani kovasından memnun değildim ama küveti cok uzun süre kullandım ikinciyede kullanacağım katladım kaldırdım yer kaplamıyor
Merve-99 Mrv342 kim dedi katlanır diye şahsen 2 çocuğumu da onda yıkadım bir kere olsun katlanmadi bi aksilik yaşamadım
Balbebek012 Mrv342 katlanabilir küvet yer açısından iyi ama bir süre sonra katlanan yerlerinde sorun olabiliyormuş hep böyle duydum
Nesrnn Yer acısından iyi fakat kuvette kovası da sıcak suda katlanıyormus en mantıklısı katlanmayan ben o sekılde aldım
Nesrnn miroscumm ayaklı olandan bahsetmedim normal katlanır kuvvet ıcın konuşmuştum ben ayaklı olan ıcın bılgım yok
minikdefnemm Mrv342 ben katlanabilir kullandım bi sıkıntı yasamadım sadece kovaya ilk zamanlar çok su doldurunca katlanıyor yarım kullanmak lazım kullanalı 3 sene oldu artık öyle bi sorunu kalmadı ama ilk zaman cok oluyodu
Aylin_1721 Mrv342 ben katlanan kullanmiştim oturana kadar kullandım sonra kabinde yıkadım yani ben hiç sorun yaşamadim
Talentedmom Mrv342 katlanabilir alma çok tehlikeli Allah korusun yıkarken katlanır falan hiç gerek yok ne varsa eski küvetlerde var valla
dilaradoyan Mrv342 sıcak su en üst katlanma çizgisini geçince kovasında katlanma yapabiliyor ben o çizgiden az koyuyordum suyu. Ama küvetinde hiç kapanma sorunu yaşamadım. Yerim de olmadığı için katlanmadan ben memnunum açıkçası
Smyye1B Mrv342 Katlanır küvet mantıklı kullanımı rahat ve kolay ama kovası için aynı şeyi söyleyemem çok doldurunca devriliyor oğlumda defalarca salonun ortasına devirdik☺️