sendekimsinnn Kızlar lekelenme yada kanama yaşayıp progestan fitil vs kullwnmadan sağlıklı hamilelik geçiren varmı aranızda lütfen yazın😔
Selim_Alparslan sendekimsinnn Yani ilk defa böyle bir post gördüm 😶 neden kullanmak yasak anlamadım? Biraz saçma geldi.
Selim_Alparslan sendekimsinnn evet şimdi araştırdım vermiyorlarmis gercektende. Yani anormaliye bağlı kanama ise düşük olması için vermiyorlar yazmışlar birkaç kisi. Yurt dışı sistemini bilmiyorum . İnşallah sana tutunur bebegin ☘️
MhysaTheGreat sendekimsinnn bol bol dinlenmeye çalışın öyleyse mümkünse hep uzanın aslında başlamaları gerekirdi ilginçmiş
sendekimsinnn Selim_Alparslan yurtdışındayım canım burda vermiyorlar 4 ay önce yine düşük yaptım vermediler bişey
Selim_Alparslan sendekimsinnn Ama çok tuhaf benimde 3 ay kanama göründü içeride hem igne hem kapsul kullandık geçti. Yani hormon da yetersiz olabilir illa anormali olacak diye bir şey yok ki. Ne diyelim Allah yardımcın olsun. Güzel ülkem benim ne varsa burda var.🇹🇷
sendekimsinnn MhysaTheGreat burda hiç vermiyokarmış canım diğerinde doktor verebilecegımız bi ilaç vs yok dedi
Selim_Alparslan sendekimsinnn evet kuzum yani bebekte anormali durumu olunca oluyormuş bu da zaten düşükle sonlaniyormus ama her kanama anormali demek değildir ki her gebe kanama geçirebiliyor sonuçta keske müdahale edilse
Ayshababy sendekimsinnn hangi ülkedesiniz mi ben almanyadayım burda verdiler internete yazsana ordan alamazmısınız online üzeri
sendekimsinnn Ayshababy bn fransadayım canım eğer olsaydı öyle bi ilaç doktor verebilecegımız bi ilaç yok düşedebilir düşmeyedebilir garanti veremem demezdi