Kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
Doğum paketi alan var mı ?
Ücretlerinizi yazar mısınız hastane ve doktorla birlikte aşırı derece de pahalı olmuş fiyatlar Medicana hastanesi doğum paketine 110 bin dedi Egepol hastanesinden bilgisi olan var mı ?
İZMİR ÖZEL HASTANE DOĞUM ÜCRETİ DOĞUM PAKETİ
Cevahirs merhaba, yeni gebelik için 90 kusur bir fiyat söyledi diye hatırlıyorum emin olmamakla birlikte. Ben 20 hafta üstü gitmiştim oraya yani 21. Haftada. 2 hafta önce 75bin E paket aldık. Eskiden tek paket varmış sanırım sonradan 20 üstü ve yeni gebelik diye ayırmışlar diye söylemişti.
Ftmnnr merhaba ben 3 buçuk yıl önce yine egepolde doğum yapmıştım. Şimdi yine orada yapacağım bina falan değişti biliyorsunuz. O zaman aşırı memnun kalmıştım her şeyden. Siz memnun kaldınız mı buradada?
yasmincasmin ben çok memnun kaldım herseyıyle çok güzeldi güzel ilgi gördük bebeğimle de çok güzel ilgilendiler kal deseler daha kalırdım 🤣
Ftmnnr çok sevindim , teşekkür ederim 🌸
yasmincasmin Rıca ederım
yasmincasmin işi iyice ticarete dökmüşler 20 hafta üstü farklı fiyat ne saçma ya
yasmincasmin siz kontrollerinize şuan oraya mı gidiyorsunuz
Karataş hastanesinden bilgisi olan var mı
Cevahirs 55 bin lira sadece doğum ücreti .
81 bin lirada paket ücreti(içinde 10 kez muayene,ikili üçlü tarama testi kan tahlilleri tetkikler,nst,seçtiğiniz konseptte oda süslemesi ikramlıklar kapı süsü) (4.500 lira detaylı ultrason pakete dahil değildir)
Bence çok gereksiz inanın bu paraları verebiliyorsanız yatırım yapın daha iyi 😌
Cevahirs her nst ye girişte bin küsür lira da sadece nst ücreti alıyorlar. Doktor muayene ücreti de yaklaşık 1300 civarıydı
Ekol hastanesi sadece doğum 45 bin liradan başlıyor(Doğum şekline tekil-çoğul gebeliğe göre,yattığın gün sayısına göre değişiyor) detaylı ultrason fiyatı da 8.500 lira
Sada hastanesi doğum ücreti 40-65 lira arası + nst ücreti 200 lira. Detaylı ultrason fiyatı da 4.000 lira
yasmincasmin Temmuz ayında doğum yaptım çok memnun kaldım sanki hastanede değil otelde doğum yapıyorsunuz öyle bir konfor sağlıyorlar size
Cevahirs paket içeriği farklı sanırım o yüzden fiyat değişiyor olabilir yoksa dediğiniz gibi çok saçma
Cevahirs evet oraya gidiyorum şuan kontrollere. Zaten doktor daha önce doğum yaptığım doktor olduğu için çok memnunum🫠