Mickeylover cansyu bana prilam verdi ama korkudan içmedim. Doktora da söyledim. Elimde dolu var benim kaldı hep.
miroscumm Kubranur11 ilk hamileligimde 9 ay içtim nerdeyse gecmedi bulantım buda öyle olursa yine icicem mecbur icmeyince daha kötü oluyorum 🥲
miroscumm Kubranur11 yok canim en son 7. Haftada gittim daha gitmedim bayramdan sonra ki hafta gidecegim 13 hafta olmuş olacak belki o zaman bi tahmin yapar sizin belli oldu mu
2cocuk2kopek cansyu parayla alabilirsin direk eczaneden ben öyle yapıyorum doktora yazdırmayı bekleyemem
cansyu 2cocuk2kopek yoo yaptılar kaç kere yanımda hazırladılar serumu en son gittiğimde dramamime ampul kattılar içine ondan önce metpamid kattılar
Kubranur11 miroscumm bende bggn gidcegm aksam ustu 11+3 um bugun bakalim tahmin yurutr belki pizisyonu uygun olursaa yoksa bayramin bittigi hafta tekrar giderim insallah
Meryem_mm cansyu kaç haftalık gebesiniz,ben 6haftadan itibaren hem prilam hemde metpamid ve sonra prizin geçtim
cansyu Meryem_mm 10+2 ama aldık dün prilam gerek kalmadı kontrole gittiğimde doktora sorucam kullanılır mı diye