Vatdifak Normalde ilçede yaşıyorum. 13 haftalık hamileyim. Hem eşimin ultrasonda görmesi Hem cinsiyet, Hem de bilkent’e de girişim olsun diye gitmek istiyorum. Erkekler odaya girebiliyor mu?
herseymumkun777 genelde almıyorlardı ama en son geçen hafta girdiğimde erkekler vardı. Hatta biri ultrasona da girdi ama hocanın tutumu önemli sanırım. Normalde sabah gidiyorum geçen hafta öğleden sonra gitmiştim belki o fark etmiştir.
nurkarakass Vatdifak hayır etlik kesin almıyor. benim eşimi sadece bir kere sait erbey almıştı. o da ilk haftalarımdı ve korkudan ağladığımı görünce çağırmıştı eşimi. şu an enfeksiyon riski var deyip almıyorlar.
Egegayk Vatdifak etlik almıyor canım 5 aylık hamileyim kaç kere gittim eşim hep koridorda beklemiş bizimde temenimiz detaylı ultrasyon cuma günü belki o zaman alırlar eşimi
Nur_kybs Vatdifak ben 22 haftalık hamileyim her ay kontrole etlik şehir hastanesine gidiyorum eşimde hep girdi benimle beraber
Nur_kybs Egegayk ben 5 aylık hamileyim eşim her kontrolde girdi şimdiye kadar benden önce sırası olanlarda eşleri ile giriyorlardı
nurkarakass Egegayk detaylı ultrason da hiiiiiiç almıyorlar 🥲 hatta o koridora girmeleri bile yasak. direkt azarlayıp çıkarıyorlar çünkü kadınlar üstünü düzeltiyor, karnı açık oluyor falan filan..
Vatdifak Ne kadar kötü bir uygulama aslında. Babaların da sürece şahit olmaya hakları var. Sırf bu yüzden özele giden insanlar var.
Fatma016 Vatdifak Bilkentte girilmiyor normal gebelikte bekleme yerine bile almıyorlar, perinatoloji kısmında bekleme yerine gelebiliyorlar ama içeri gireni gormedim
bgmdmncnr Vatdifak bekleme alanına almaya başladılar gebe okuluna kayıt olup 3 kere eşli katılım sağlanırsa babayı muayeneye alıyorlar