Nuray-61 Merhabalar herkese biz bugün 26hafta 4günlük olduk ama hala bebek ters bas yukarı popo asagıda oturuyor dönmedi doktor belki döner ded ama sizce döner mi
Nesrnn Nuray-61 daha cok erken benim 29. Haftada döndü kı som anda donen bıle oluyormuş endıse etmeyin
seyma0661 Nuray-61 o haftalar çok erken dönebilir de dönmeyebilir de. Benimki 25.haftada baş gelişti 28.haftadan sonra makat gelişe döndü geri. Zorunlu sezeryan oldum devlette. Zaten sakindi hareketli bi bebek değildi doğdu yine öyle 😂
annim_803 Nuray-61 benimde aynı dediğiniz pozisyonda sanki dönmeye hiç niyeti yok zaten sezeryanla doğum olucak donsede olur donmesede
Birbenbirbebek Nuray-61 26 da baş aşagıydı 🥹 bekliyorum merakla suan nasıl diye . İlk bebeğim 32 de dönmüştü 🥹
Beri-4835 Nuray-61 33+2 Bu gün kontrolüm vardı. 3 4 seferdir kontrolde tersti kafası sağ tarafımda kaburgama doğru duruyordu bu gün doktor kontrol ederken döndü. Rahmin boş bebek yukarıda dedi iyi mi kötü mü bilemiyorum artık.
tecrubeliiannee Nuray-61 detaylı ultrasondan beri baş aşağı pozisyonda ya da kontrol zamanı öyle denk geldi bilmiyorum ilk kızım 32 haftalikken dönmüştü bu kızım çok erkenci hemen dönmüş 28 haftaligim
Nuray-61 Hepimize çok teşekkür ederim dönmezse de artık yapacak borsyenyok bu sefer de sezeryan olur o aslımda sorum değil ama öuthıs baskı yapıyor mideme