Esra-kk Kızlar vajinamin tek tarafında üzerindeki kemik acıyor afedersiniz unutanarak soruyorum doktora danismalimiyim yaşam varmı 19+2 yiz
archiemom Esra-kk 18+4üm bugün bu ağrıyı yaşayınca acaba başkası var mı diye bakarken size denk geldim, sol bacağımı hareket ettirdiğimde garip bir ağrı giriyor benim de, sabaha geçer umarım. Pelvik kemikleri genişliyormuş 🤦🏻♀️
Marsilyasabunu Esra-kk of o kemik ağrısı o haftamda da vardı 34 hafta oldum hala var artarak devam etti şuan biraz hafifledi ama hala var baskıdan oluyor dediler bana bildğin şeyimin kemikleri ağrıyor ve benimkiler yataktan kalkarken dönerken üstüne bir de kütlüyor doktora vajinam kütlüyo sanki kırılacak diyorum gülüyor bunlar baskıdan olur diyor 😀
Beri-4835 Esra-kk 27. Haftalarda başladı 33 olduk hala var galiba bu ağrıyla doğuma kadar gidicez. Doktoruma danıştım vücut kendini doğuma hazırlıyor normal dedi ilk gebeligimde olmamıştı.
smnrctnn0 19+5’im dün çok ayakta kaldım yürüdüm benimde belime ve anlattığınız yere ağrı saplandı. Muhtemelen fazla yorulduğumuz da ayakta kaldığımız da olabilecek bişey
Pinarrerdm Sağ kalça kemiğim çok yorulunca ağrıyordu son zamanlarda rahmimin içinden sağ rahim kemiğime doğru bir ip çekilmesi gibi ağrı oluyor . Özellikle yatakta sağa sola dönerken yaşıyorum. .
archiemom Esra-kk şaka gibi bütün gece her dönüşümde ağrıya uyandım, umarım bunun erken doğumla vs çok bi alakası yoktur ya, doktoruma danışsam mı diye bi endişelenmedim değil açıkçası.
Esra-kk Marsilyasabunu Allah sabır versin cnm bnmde ayni çok aşırı agriyor vajina kemiğim 19+3 haftligiz daha
archiemom Marsilyasabunu ay zaten şu hamilelikte başımıza gelen her şeye normal diyorlar kendimi çok mağdur hissediyorum djfhghfkd ablam da doktor ne zaman bişeyden şikayet etsem normal diyor delircem djffdhfd işyerinde uyumak da normal olsa keşke gece uyunmuyor çünkü :D
Marsilyasabunu archiemom hamileyken çalışabiliyorsan helal sana ben başaramam evde bile ayılıp bayılıyorum 🥲