Huzurluanne05 melissannesi 31.haftadan selamlar daha hazırlmadım bayramdan sonra inşallah hazilırlayacagım.
annelokumu 33 te hazırladım. Ufak tefek eksikler vardı ama acil bir durumda alıp çıkabilecek şekilde hazırlamıştım. Şuan 36+4 üm. Eksiksiz hazırlanmış halde 🤗
busenaz68 melissannesi ilk oğlumda 6 Şubat depremlerinde 29 haftaliktim sürekli sallantı falan oluyordu ( çevre illerden birindeyim sadece sallantı oluyordu) hep de evde tekken yakalaniyoedum sonra bir korkuyla erken doğum olur falan diye 30. Haftada hazırlamıştım erkenden şimdi ikinciye gebeyim bunda da 35 de falan hazırlarım Allah’tan mani olmazsa 🥹
gokcekocyigiit melissannesi 30 haftalığım, ilk gebelik değil, 28′de hazırladım her şeyi, ne olur ne olmaz 🥲 30 a gelince hazırlamaya başlamak lazım, diğer kızımda da öyle yaptım ki iyi ki yaptım 36′da doktor kontörlüne gittiğimde doğuma gittim 🤭
Burcak61 melissannesi ilk gebeliğimde erken doğum riski olduğu için 30. Haftada herşeyim hazırdı zaten 32 de doğurdum umarım bunda yaşamam ilkinde yapamadığım süslemeyi elbise giymeyi hepsini bunda yapmak istiyorum ama psikolojik yine 30 da hazırlarım şu an 6+5 im daha çok yeni 🥰
AybenYB melissannesi 26+0 bayramdan sonra hazırlıcam, ben tatile bile gideceksem aylar öncesinden valiz hazırlayan bir manyak olduğum için 😂
rabis-0201 melissannesi 30. Haftada her şey bitmiş olmalı bence, şu an 32+3 erken doğum riskiyle hastanede yatıyorum, ne çantam hazır ne evim temiz, olsun sağlıkla çıkayım inşallah annem kayınvalidem görümcem hep bir koldan halledeceğiz Allah’ın izniyle 🥹