gulsah_usta Doğum zamanım yaklaşıyor ve hastane bulamıyorum İstanbul Avrupa yakasında hastane önerisinde bulunabilir misiniz 2.doğumum olacak ilkinden kötü anılarım var o yüzden bu sefer karar vermekte daha da zorlanıyorum yardımcı olun
nur233 gulsah_usta Özel Ensar hastanesi Bide esenler Medipol hastanesi var ikiside çok iyi Hastane doktorlarıda çok iyi ben Sümeyye Betül gül ‘e gidiyorum Ensar hastanesinede Şafer hanıma gitmiştim🙂
ElifArslantas gulsah_usta Öncelikle sağlıkla alman kucağına bebişini bende çok doktor aradım Maltepe medikal parkta Sevda zamanovayı önerdiler. Ben kendi çabalarımla aynı hastanede başka doktor buldum muhteşem bir doktor ama hastane değiştirdi maddi olarak imkan varsa önereceğim tek doktorlardan biri Kartal Acıbadem refika gasimova
gulsah_usta Mavi3475 Özel istiyorum devlette doğum yaptım ilk doğumumu ve çok kötü şeyler yaşadım aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum
Mavi3475 Mavi3475 Esenyurt esencan Dr. Ahmet Mahmutoğlu süper ve ötesi doğumum orda oldu ablamın doğumları arkadaşlarımın doğumları hepsi Ahmet hocadan oldu çok iyi doktor tavsiye ederim
fairytale_ gulsah_usta bahcelievler medipol hastanesinde Asiye uzunda dogum yaptim 3 ay once yine hamile olsam yine ona giderimm mukemmmel bir kadin
Mavi3475 Derinshee doğum ücretli bütün doktorların aynı hastane ne diyorsa odur isterseniz arayıp hastaneyi doğum fiyatlarını öğrenin Ahmet hocayı çok severim işinde en iyisi bence bana göre süper yani şuan ki fiyatlardan inanın hiç haberim yok
Meliok Merhaba Zeytinburnu Avrasya Hastanesinde Dr.Çiğdem hanıma gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim 💓