Fatma1042 Saat 2 de sancıyla uyandım tuvalete gittim nışan gelmişti. O zamandan beri ara ara geliyor ama dayanılmayacak gibi değil normal şekilde . Bazen hafif bazen az daha ağrılı . Yalancı sancı bu kadar sürer mi , doğum sancısı mı bu? Bu ard 39. Haftadayım
1devaannesi Fatma1042 vaktin gelmiş ılık duş al sancidir yüksel ihtimal pelvik hareketleri yap inan kolaylaşır doğumun
RNurr Fatma1042 Yalancı sancı olamaz canım nişanın gelmiş doğumun başlamış ona göre hazırla kendini sağlıkla gelsin bebişin 🤍
SemaaK123 Fatma1042 beklemelisin bence takip et sancılarını düzenli olduğunda ılık duş al kolaylaştıracak haraketler yapmanı tavsiye ederim. Sağlıcakla kolay bi şekilde kucağına alırsın bebeğini inşallah🌸
Fatma1042 Masal30 dayanılır şuan beklemeyi düşünüyorum daha sadece doğum mu onu anlamaya çalışıyordum yani çok daha ağrılı bişe gibi düşünüyordum başlangıcı o yüzden kararsız kaldım
4147 Şuan çok benzer durumları yaşıyoruz. 3.40 gibi uyandım bi ağrıyla 8-10 dk sıklıkla ağrı geliyor gidiyor. Nişan gelmedi bende 39. Haftamdayım
Fatma1042 4147 inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur ikimizin de benim saat 2 de nışan geldi ondan beri var sancı
Fatma1042 SemaaK123 teşekkür ederim çok sağolun cevap verdiğiniz için plates topu var onda oturuyorum
Masal30 Fatma1042 ayyy Allah yardımcımız olsun aynı haftadayiz bendede ağrılar var ama beklemeyi düşünüyorum sabah kontrolüm var belli olur benimde sende sabahı bekle bakalım ne olacak rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
heyymomm Fatma1042 tatlı tatlı sancılar ile başlar zaten öyle birden dayanılmayacak ağrı ile başlamaz doğum 🫠 5 dk da bire inince doktorunuza mesaj atıp gidin o zamana kadar da bol squat yapın sancı gelince biraz zor oluyor ama ben çoook faydasını görmüştüm ılık suyun altında da yapabilirsiniz. bir avazda kurtulun inşallah 🥰🤲🏻
4147 Nazemm merhaba evet şuan hastanedeyim nstde sancı çıkmıyor doktorla görüşmedim henüz siz ne yaptınız