Sazenin Dilekulgtt ay sorma😶🌫️ ersoy hastanesinde bi doktor buldum Melih yüksel Erol diye önermiş buradaki anneler, yorumları da çok iyi
Dilekulgtt Sazenin hımm hiç duymadım ama ersoyu hiç beğenmiyorum ben doktoru iyidir inşallah ordaki kadın doğum beni strese sokmuştu perinatoloğa göndermişti
Sazenin Dilekulgtt 40ı çıktıktan sonra giderim herhalde kilo takibi sağlık ocağında da yapılıyor zaten
ozgeshbgnr Sazenin hastane çantası hazırlayacağım lokman hekimde doğum yapcam siz hemşireye vermek için neler koymuştunız kullandınız mı bir akıl alayım dedim 😄
Sazenin ozgeshbgnr 10lu hastane çıkışı verdim bez ıslak mendil o kadar, inşallah güzel geçer doğumun ben çok memnun ayrıldım hastaneden🌸
Dilekulgtt Aslihanfindik çok kalabalık hastane ilgiyi azaltır benim fikrim o yönde düşünüp hastaneyi deneyip istişare yapabilirsiniz.
Sazenin Dilekulgtt iyiymiş, orda doğum yapınca da %10 gibi bi indirim oluyor sanırım benim paket içeriğinde yazıyordu ama işte güzel doktor yok çocuğa
Dilekulgtt Sazenin onu bilmiyorum doğumda biz indirim kullanamadık geçmiyo dediler. hımm hayırlısı artık hakkımızda