Merhaba, öncelikle kızınıza sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum 🙏🏻 Ben isimlere yorum yapmayacağım ama şunu söylemek istiyorum, kızımın ismini söylerken üzülüyorum demişsiniz üstelik psikolojik destek de alıyormuşsunuz arkadaşınıza ayıp olmasın ya da alınmasın diye böyle sıkıntı çekmeye değer mi? Belli ki bu isim sizin hep içinizde kalacak, ne güzel eşiniz de size destekmiş. Arkadaşınız üzülmesin diye siz niye üzüleceksiniz? Her posta yorum atan biri değilim normalde ama gerçekten üzüldüm, siz böyle kafaya takarken arkadaşınız da sizi üzdüğü için üzülüyor mu? İnanın canınızı sıkmaya değmez. Arkadaşınız da ister küssün ister biraz da o psikolojik destek alsın şahsen benim hiç umrumda olmazdı hangi ismi istiyorsam koyardım. Biraz da arkadaşınız sizi düşünsün. Hayat boyu pişmanlık yaşayabileceğiniz bir konu bu hazır yol yakınken içinize sineni yapmalısınız bence. Yarın bir gün arkadaşınızla başka bir sebepten de aranız bozulabilir, sürekli görüşmek zorunda kalacağınız biri de değil zaten. Siz bir bebek dünyaya getirmişsiniz, zorluğunu çekmişsiniz. İsim konusu da bana göre çok hassas ve değerli bir konu. En üstte bunu tutmanızı tavsiye ederim, çocuğunuza her seslenişinizde içinizde pişmanlık yaşamayın bence. Her şey gönlünüzce olsun 🙏🏻🌸