Nur0405 Merhabalar🙃 progestanı fitil şeklinde kullanıyorum ya son bi kaç gündür her zamanki şekilde koymaya çalışırken asla derine itemiyorum gitmiyor yani ben mi yanlış yapıyorum nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum her pozisyonda denedim ama sanki bi kalkan var ve gitmiyor 😬😠 bu neden olurkinee 🤔🥺 ya da bi çözümü var mı
bebegimm1633 Nur0405 Sırt üstü uzan bacaklarını iyice aç fitili dikey bir şekilde parmağının ucuyla ileri itebildiğin kadar it. İşlem bittikten sonra ayaklarının altında 2 tane yastık koy ayakların mutlaka yüksekte kalmalı sırt üstü uzan ilk 10 dakika sağa sola dönme mümkünse en az 30 dk lavaboya gitme. Tuvaletini yaparken aktığını ya da iç çamaşırına döküldüğünü görebilirsin endişelenme vücut alması gerekeni alıyor geriye kalanı aksa da sıkıntı yok. Başlarda ben de iyice yerleştiremiyordum deneye deneye öğrendim.
Hande_tn Nur0405 cleocin diye bir krem var bu kremim içinden bi aparat çıkıyor ben progestan fitili bu aparat sayesinde yapıyorum tuvalet ihtiyacınızı giderdikten sonra yaparsanız daha kaygan olacaktır yaşadığınız durumu bende yaşadım ama bu aparatla biraz daha kolay
canssam Nur0405 bu bende de olmuştu. Sürekli koyduğumuz için orası tahriş oluyo mukoza şişiyo darlık oluyo. Doktora sormuştım. itebildiğin kadar iticen bi kaç gün yapmayınca fitil düzeliyo.
Nur0405 @Meltemanneolsun evet tam olarak öyle yaptım işte 🤷🏽♀️🤷🏽♀️ ama ona rağmen olmadı o yüzden şaşırdım ve danışmak istedim başka ne yapabilirim 🥹
Nur0405 @bebegimm1633 teşekkür ederim🥲 bir ay oldu kullanalı daha alısamadım maalesef 🫨 tam alıştım dedim kendimi mi kasıyorum napıyorum anlamadım ki 🥹
byk0606 Ay ben klozette koyuyordum. En rahat olduğum durum oydu. Klozeti kullanırken ayağımın altına yükseltici koyuyodum, sonra orda otururken tık diye hallediyodum. Denemek isterseniz gayet kolay ve zaten yeterince açıklık olduğu için kasılma olmuyor.
47Umudum47 Bende kullanıyorum ama son zamanlarda içerde bir şişlik geliyor elime dediğiniz gibi zor oluyor bunu yaşayan var mı