Gmzle Regl günüm 20 siydi aynı gün kanama sonra kahverengi akıntıyla devam etti 3 gün sürdü sanırım kan verdim dün 57 çıktı çok mu dusuk kimyasal mı geçirdim 😔😔 herkes kimyasal diyor çok üzüldüm
Zliha01 Gmzle değer düşük olunca kimyasal olmuyor korkmayın 2 gün sonra değerinizin % 60 yada 80 aratarsa sağlıklı ilerliyor demektir içinizi ferah tutun
gokcekocyigiit Gmzle beta19 ile öğrendim, şu an 30 haftalık hamileyim, önemli olan 2 güne bir artması, kimyasal da değerler düzenli yükselmez ve çok sürmeden regl başlar, moralinizi bozmayın, 2 gün sonra yine kan verin, sağlıkla gelsin 🌸
AgaogluAilesi Gmzle bir kaç gün sonra tekrar test yaptırın değerler 2 güne bir çıkar 2 güne bir test yaparlar ilkten belli olması için istedikleri sonucda değil şuan değerleriniz ama erkende olabilir bunu öğrenmek için 2-4 gün gidip kan vereceksiniz
Gmzle Zliha01 20 sinde kanamam oldu adet gunumdu regl oldum sandım sonra kahverengiye dondu ondan biraz korkuyorum
Zliha01 Gmzle kimyasalda kanama yoğun olur belki yerleşme kanamasıdır stres yapmayın stres herşeye zarar inşAllah bebeğiniz tutunmuştur yarın bi kadın doğuma gidin mutlaka
Gmzle gokcekocyigiit masallah sağlıkla kucağına alirsin İnsallah canım benim biraz kanama oldu ondan endişelendim
Gmzle Zliha01 pedi doldurmayacak kadar oldu tek sefer kan geldi sonra kahverengiye dondu ertesi gün daha az kan geldi zaten 3 gün sürdü bitti
Ayssa202 Gmzle canım kimyasal yaşadım geçen ay üzülme onda beta 5 in altında olmadan kanama olmuyor yani benimki öyleydi
gokcekocyigiit Gmzle amin hepimiz sağlıkla alalım, endişeni anlıyorum, kanama için doktor ne dedi ? Diğer kızımda aylarca kese dışı kanama alanı olduğu için reglden yoğun yaşadım, şu an 3 yaşında🥲
Gmzle gokcekocyigiit gokcekocyigiit benim reglden az geldi daha sonuçlarıma bakmadı doktor yarın tekrar gideceğim
gokcekocyigiit Gmzle çok geçmiş olsun, bazen içeride kalan kanama da gebelikte görünüyor, stres yapmayın, sağlıklı haberler alın İNŞALLAH
Sila41_ Gmzle hayır canım neye göre bende 45 ile öğrendim 19. Haftaya gireceğiz allahın izni ile önemli olan ilk değer değil düzenli artış olması 2 gğnde bir 2 katına yakın artması yani