Zehra adını taşıyan cocuklarınız nasıl isim cok etkili diyorlar anlamını taşırmış bnde koymayı düşünüyorum
Zehra ismi taşıyan nasıl olur
Premsescik çocuk halini bilemiyorum ama bebk hali gayet uyumlu bir bebiş tanıyorum
Premsescik
Kuzenim var Zehra
Çocukluğundan beri uyumlu akıllı bir kız olmuştur. Hâlâ da öyle maşallah. Bence güzel yani.🤗
Krystal 2 tane kızım var onlar Esila Eylül buda zehra olsun dedim uymuyor belki ama hoşuma gitti
Kızım olursa bende zehra istiyorum anlamını da çok hoşuma gidiyor hemde tanıdığım bütün zehraları çok beğeniyorum 🥰
Premsescik tüm Zehralar çok uysal sanırım 😂
Benim Kızımın İsmi Zehra. Maşallah diyeyim bebekliğinden beri sakin uslu uysal bi çocuk. Manası Çok hoşuma gittiği için koydum bende 🤗
Premsescik Zehra yeğenimin ismi , çok güzel kizzz huyu suyu , sakın hemde çok 🌹
Premsescik arkadaşımın ikizleri Zeynep ve Zehra, ya ikisi de çok güzeller ama o Zehra nasıl başka, ay parçası gibi, zarif, kibar ayrıca çok da zeki, tanıdığım tüm Zehralar güzel 🥰
Premsescik benim de halamin kizi var Zehra, cok agirbasli hanim hanimcik biridir.
Premsescik bizimde bi Zehramız var. Çok bilmiş yarısı yerin altında olan türlerden 😅 ben pek haz etmem böyle çocuklardan açıkçası 😒😬 suya götürür susuz getirir 4 yaşında daha 🤦🏼♀️ iyi ki benim kızım değil 😅
Premsescik yiğenimin adı maşallah bebekliginden beri uysal uyumlu ayrı bı havası var nedense 😊eşim bile der asıl bı duruşu var ama o Rabia yokmu o rabia ateş ateş der bu arada eşimle ismi Rabia olan yigenim (9)hiç anlaşamazlar 😅🤣
Premsescik benim yavrumun adı Elif Zehra 😊 5 yaşında olur kendileri. çok ama çok yaramaz ipe sapa sığmıyor ama bir o kadarda akıllıdır benım kızım. Çok zeki pratik zeka ve iletişimi çok kuvvetli özgüvenli bi çocuk. Ben iyiki zehra koymuşum diyorum çünkü peygamberimizin kızı Fatımaya ay yüzlü kızım diye hitap etmesindendir ki gerçekten ay yüzlüdür benım yavrum 🥰
Premsescik kardeşim var küçüklüğü de çok sakindi şimdi büyüdü 23 yaşında hayla uyumlu sakin ve sabırlı biri kardeşim ❤️🧿
Premsescik Zehra koyulması sünnet olan bir isim
Güçlü bir karakter yıkılmaz eğilmez. 🌸
Ağır hanımefendi olurlar genelede
Cok çok ağır bir isim. Hangi Zehra yı tanısam ruhsal sıkıntıları oluyor. İsmin ağırlığından ruh kaldıramıyor bence
Premsescik kızımın adı Zehra. Uysal bir bebek inşallah böyle devam eder. Bence Zehraların kendine has sakin bir aurası oluyor. Bende etrafımdaki zehralarda bunu gördüğüm için koydum zaten
Premsescik genelde uyumlu ve akıllı