Erken doğum riski yaşadık son ayımızda ama bebeğim nerdeyse son ana kadar bekledi çok şükür❤️ Normal doğum yaptım ve abiraz zor bir doğum oldu. aslında suyumun gelmesi ve 5cm açılmayla hastaneye gittim her şey süper ilerliyordu ama epidural tutmadı ve çok ağrı hissettim. Açılmalarım çok hızlı ilerledi 9cmden sonra biraz yavaşladı ama tam açıldıktan sonra da bebeğimin kanala girmesi biraz zor oldu çünkü göbeğime doğru bakıyordu🫢🫢🫢 doktor müdahalesiyle biraz hareketi değişti (ağrılı bir işlemdi sezeryana girmek istedim tam bu anda ama doktorum bu kadar ilerlemişken bırakmak istemedi) ve kanala indikten sonra artık doğuruyordum ama bu sefer de ben ıkındıkca geliyor sonra biraz yukarı çıkıyordu ahhh gerçekten o anları düşündükçe çok tuhaf hissediyorumm. En son artık gücüm bitmeye başlamıştı çünkü nerdeyse 12 saat olmuştu saçları da görünüyordu ama gelmiyordu bir türlü. Son çare vakumla bitirmek istedi doktorum ve 4dk içinde bebeğim kucağımdaydı🥹 gerçekten anne olmak ne kadar zormuş ben bunu doğumumda anladım. Hiçbir şey planlandığı gibi gitmiyor ama sonucu öyle güzel ki Allah bütün evlatları korusun ❤️❤️❤️ herkese sağlıklı doğumlar diliyorum