ikiz_annesi1 Busramnida suanlik bi sorun yok mide yanması ve eklem ağrıları dışında oda sanırım magnezyum eksikliğinden kaynaklı bugün kontrolüm var bakalim nasıl gecicek🥰 Sizin nasıl gidiyor
Rabia_Han_Dikmen97 Aleyna_1634 26+4 🥥 olduk aynıyız haziranın sonu doğum olacak inşallah sizin doğum şekliniz belli mi
SecretaryMother Ayy hepiniz büyük büyüksünüz inşallah bizde o günleri görürüz biz daha limonuz teyzeleri 13 haftalığız 🫣
senem-yabaci Minikk_mucizemm4202 27+2 🍆 oldu kızçem. Kalbim küt küt. Doğsun artık. Yüreğim ağzımda yaşıyorum hamileliği 😂
senem-yabaci Melikeakkc bence halledin. Ben de haftaya yıkamayı düşünüyorum. Hem ortadan kalkar yerleştirmiş olursunuz. Hem de daha sonra rahat edersiniz.
Melikeakkc senem-yabaci yıkamaya başladım yerleştircem yavaş yavaş inşallah zaten 4-5 günde anca yıka kurula katla. İnşallah bu hafta hallederim eksikleri çıkarıyorum bi yandan da ona göre eksikleri de alıp tamamlıcam
Annekuzusu06666 Minikk_mucizemm4202 hay maşallah be allah bizede o günleri göstersin 11+4 incir bizimkisi daha küçük❤
Annekuzusu06666 Esmeh en yakın sensin kuzum haftamız seninde adet sancısı gibi ağrıların oluyomu hala