EsoMom_ Bmk97 yok daha değil cuma gündü gidicem ama doktorum belki duymayabiliriz çünkü henüz çok küçük bi ihtimal duyarız belki gel sen yine de dedi 🥰 senin ne zaman 🥰
Burcak61 nesli5154 evet duydum hatta dün akşam da acile gittim idrar yolu enfeksiyonum olduğu için orda da dinletti 7+6 yım şu an
Bmk97 EsoMom_ ben dün kanama yüzünden gittim minicik kalbi oluşmuş atıyor dedi hayatımın en güzel anıydı 🥹 sesini duyamadım ama onun için 10 nisanda kendi doktoruma gideceğim
EsoMom_ Bmk97 ay gerçekten miiii daha miniciktirrr onun kalbi Alllahım kalbini sevdiğim mm🥰🥰 O zamana duyarsınnnn kızzzz 🥰🥰🥰
Bmk97 EsoMom_ evet inşallah 🤲❤️ Allah’ın izniyle inşallah sizde çok güzel şekilde duyarsınız 💖 cinsiyetini çok merak ediyorum ya herşey kabulüm ama farklı bi his
Neslierir Kızlar merhaba bayramın 2.gunu hamile olduğumu öğrendim 5+4 şuan daha hastaneye gidip kese var mı diye bakılmadim 2 hafta sonra aldim sıramı siz gittiniz mi hemen öğrendikten sonra
Tubita Neslierir ben ilk olarak test yaptım, ardından kan tahlili verdim sonra hastahaneye gittim 4+0 dı o zaman kese görünmüştü şükür. Şu sıralar da kap atışı için gideceğim 🤗🌸
nesli5154 Burcak61 bende 7+6 dayım yarın benimde randevum var ondan sordum hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah rabbim
EsoMom_ Neslierir ben beta rakibi yaptım beta hcg 518 olduğu günden dört gün sonra gittim 2000 e tamamlandım öyle 🥰🥰 5+6 da gittim