Damlanurr0 EsoMom_ 6+2 olduk bugünde doktota gittim bebeğide gördük kalp atışınıda gördük umarim dileyen herkes bu sevinci yaşar sağlıkla gelsin miniklerimiz
mervebusra EsoMom_ seninle aynı durumdayız canım bende cuma günü gidicem Dr pazartesi günü beta 685 çıktı cuma günü bakicak bı daha ikinci hamileliğim olucak 1 yaşında kızı var araları 20 ay olucak 🥲
Damlanurr0 EsoMom_ beta takibimi yapmayı bırakmıştım ama en son 16 martta baktırmıştım 7200 civarıydı
EsoMom_ mervebusra aaaa desene aynı durumdayııııızzzz günler geçmiyor ilk kez hamileymişiö gibi yaaa bi de hamileliğimi seviyorum ben ya ne bilim tekmeleri Allahıııım cıldırcammmm🥰🥰🥰
EsoMom_ Damlanurr0 ne kadar sürede 7200 e ulastıııı ki acabaaaa ben pazartesi en son 518 çıktım cumaya kadar 3000 geçer gibi 🥰🥰🥰🥰
Damlanurr0 EsoMom_ beta takibine 11 martta başladım 2 gün arayala verdim en son verdiğim de 7200 gördüm yeterli gibi geldi 20 martta doktora göründüm keseyi gördük 5 gün sonra yani dün tekrar doktora gittim bebek ve kalp atışını da gördük çok şükür
nesli5154 Burcak61 bende ilk gittim 5 haftalık kese gördüm sonra 6 haftalık gittim bezelye gibi gördüm ama kalp atışını duymadım şuan 6+6 bayramdan sonra gel dedi umarım duyarım sizde süreç o şekilde ilerlemiş çağırdığında tekrar kalp atışını duydunuzmu
Burcak61 nesli5154 yarın gidicem bugün 6+6 yım ben 5+5 de gittiğimde bebek kese göründü yarın 7+0 da gidicem bakalım duyacak mıyız kalp atışını heyecanlıyım biraz