Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ ay ediyordu kız doktor gösteriyordu bsk butda kafası olusuyor burası poposu sonra dedi ki durmuyor ki göstereyim baksana dedi. Kızımda hiç o haftalarda rastlamamıstım ya cok sasırdım kesede zıplıyor gibiydi korktum kdkflfl
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 hahahhah eyvah skskskjsk ben gittiğimde 9+2 olıyorum o zaman kesin hareketlerini gorururum :)))
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ ya bana bi sonra geldiğinde büyük cıkar büyük ihtimal 1 hafta önden gideriz dedi ama ikiliyi 12. Hafta cagırdı kacırmıyım tarihi diye gidicem haftaya
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 git git o zaman 12 de bebek tamamlanmış sadece buyumeye başlıyor herhalde :))))
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 zaten iki hafta da bir çağırıyor doktorum önceki doğumun ölü doğum olduğu için :)))
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 kalp atışını duyduk hersey iyiydi 19 Nisan cumartesi cagırcaktı elin yoğun oluyor işimiz diyince 21 pazartesi dedi doktor burda bi çok kişiyi iki üç hafta da bir çağırıyor belki hayatta çocuğun var ondandır ben programtan kan sulandırı o bile verdiler kan suşandırıcı mide bulandırıyor kskxkskdmsk
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ prilam yazdırsaydın ya kız iki gündür kendime geldim biliyo musuh ohh be dedim dünya varmıssss ama cok uyku yapıyo
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 yazdı kız aldım da içmedim çok bulanmıyor be yoksa vücudum alışırsa yandık sjjssjsjsk ilaçsız geçmez mide bulantısı sksssksj
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 harbimi mide bulantısından değilde sırf uyku için içebilirim :D yeterki uyuyayım sksmdmdksm