Nartanemmm Hayirli aksamlar hanimlar, şehir hastanesine randevum var cuma gunu gebelik muayenesine, cocuklu alip almadiklarini bilemedim bilgisi olan yazabilir mi 🙏🏿
bebeklerim__ Nartanemmm bende 1 2 hafta sonra oğlumla girmeyi düşünüyorum. Devlette. Ama mecbur alacaklardır biraklack kmsen olmayınca napcan
Asilzedemom Nartanemmm ben devlete takipliyim acilden girince bile oğlumla girdim bişey demiyorlar ama bir ablanın çocuğu doktorun masasını kurcalamaya başladı o bayana kızdı girmeden tembih edersin yanımda ayrılma bakılırken koltukta bekle yada yanımda elimi tut diye bekliyor çocuklar ben genelde yanımda elimi tut heyecanımı paylaş diyorum doktorada kalp atışını dinleyir misinjz oğlum için diyirim onlarda sagolsunlar dinletiyor oda mutlu oluyor
Tatlisanne42 Nartanemmm alırlar canım bsy derlersede birakcak kimsem yoktu naosaydim dersin vala benm gerkectn birakcak kimsem yoktu iki çocuklar gittim girdim napaym doktrumda saolsun çok iyiydi çocuklarımla sohbet bile etti yani bazı doktrlar köpek gibi davranıyorlar ya çocuğu niye getirdin gibisinden napalim evde tek başına mı bırakalım yani kapıda mı dursun yani çocuk ay oylelerine çok sinir oluyorum
Ece0907 Bende mecburen giriyorum hangi hastane olursa olsun bişey demiyorlar genelde 3.5 yaşında kızım
Nartanemmm Asilzedemom benim oglumda kurcalamaz oyle sukur yanimda durur merak da ediyor kardesini 🥰 Benim de ailem yakin degil mecburum
Asilzedemom Nartanemmm benimde öyle kimsem yok burda hastaneye tek gidiyorum alıyorlar bişey derse de birakicak kimsem yok dersiniz bişey diyemezler