Busss3541 İyi geceler kızlar riskli gebelik grubundanım İzmir’de detaylı ultrason için nerelere gittiniz nerelerden memnun kaldınız ve perinatoloji doktorumu yaptı yada radyolog mu bilgi verir misiniz
-Buse35 Busss3541 alsancak kadir fatih uçar kızımda da kadir beye gittim oğlumdada gidiyorum çok memnunum 2000 lira detaylı ultrason
Cosmica Busss3541 ekol hastanesinden Gürsoy Pala’yı öneririm. Kendisi doçent tecrübeli bi perinatolog çok titiz inceliyor memnun kalırsınız.
Busss3541 Canansrcm -Buse35 Cosmica sağolun kızlar arastıracagım kaç hafta öncesinden randevu almalıyım sizce şuan 4 hafta var bayram tatil bitiminde 18 haftalık olurum
archiemom Busss3541 İzmir’de birkaç yerde fiyat almıştım. Cenk Gezer nakit 6000, kart 7000.. Sabahattin Altunyurt 4800.. Ekol Hastanesi Gürsoy Pala muayene sonrası 8500 gibi fiyatlar verdiler. Ben Sabahattin hocaya gideceğim, doktorum kendisini önerdiği için.
MommySenna Busss3541 9 Eylül hastanesi gayet güzel bakıyor ücretsiz poliklinik bölümü gayet iyi ama isterseniz hocalara da alabilirsiniz en son 1800dü muayene
Busss3541 MommySenna ne zaman gittiniz acaba devlet hastaneleri yapmıyor denildi bana üniversiteler yapıyor mu hiç bilmiyorum çünkü birde randevu nasıl alabilirim yardımcı olur musun
Ayse10 MommySenna merhaba randevu nasıl aşınıyor bi bilginiz var mı acaba? Detaylı ultrason için randevu alabildiğimizde direkt işlem yapılıyo mu yoksa önce bi muayene falan gibi bişey gerekli tutuyorlar mı?
Zhdnl Busss3541 alsancak prof dr Fuat akercan. Perinatolog Ege üniversitesinde hoca ayrıca kendisine 2 kere gittim memnun kaldım yarında detaylıya gideceğim