Busebicerr Merhaba kızlar 30+4. Haftadayım bu hafta itibariyle bel ağrıları baya yoğunlaştı normal mi sizde de öyle mi acaba ? 🤔
mlkkk Busebicerr benimde aynı şekilde gün içinde ayakta çok durunca ağırlık bele biniyormuş o yüzden bol bol istirahat dedi doktor
rumrum123 Busebicerr 31+6 benim de öyle, özellikle ayakta kalınca bel sırt ağrısı kaçınılmaz oluyor, dinlene dinlene iş yapıyorum
bebeklerim__ Busebicerr canım evet normal. Artık bebek büyüyor ister istemez ayakta fazla kalınca beline vuruyor
ceyda_bozkurt0 32 yim bende aynı şekilde bel ağrısı hem sağ hem sol bacak ağrısı magnezyum da kullanıyorum ama faydası yok bebek büyüdüğü için vücudun ağırlık dengesi şaşıyor sanırım
Busebicerr ceyda_bozkurt0 Sanırım o şekilde umarım hızlıca geçer ☺️ bu süreçte bebek hareketleriniz nasıl z
CerenDF Busebicerr hiç uyumuyor sürekli hareket ediyor desem yeridir hatta belki uyur diye ninni falan dinletiyorum
Byznrkaya Benim daha 10 haftalık bebeğim 50 kiloyum aşırı serçe bel ağrım var sizce normal mi normalde bu kadar yatan bir insan değilken şimdi ayakta hiç duramıyorum ağrıdan