Ovgugunes annelik565656 annelik565656 ovulasyon testleri var adet bıtımınden sonra baslıyorsun yumurtlama ve catlama gununu ogrenebılıyorsun
Berberoglu Ervahayal yumurtlama günümü belirleyip 4 gün önce falan ilişki yaşamadm ben tam yumurtlama günümde çocuk için çalışmalara başlamıştım 2 günde 1 veya her gün önemli olan o günü ve sonraki 2 3 günü değerlendirmek
Sureyya-2626 Anneyimmmben nasıl hesaplanıyor ki bu 14 Kasım son adet tarihim ama o günden sayıpta şuan ki haftam 19+4 üm ama yumurtlama günü hangi gün oluyor onu bilmiyorum ama 3 haftalıkken öğrendim gecikmişim yani kafam karıştı yardım edin kız mı erkek mi acaba
Anneyimmmben Sureyya-2626 onu bilmeniz için ilişki tarihlerinizi biliyor olmanız gerekiyor ben takvim uygulaması indirip ordan takip ediyordum
Ervahayal Berberoglu bende ovulasyon takıpı yapıyorum yumurtlama çatlama günlerini değerlendiriyorum bu ay yumurtlamam 2 gün sürdü çatlamayla birlikte 3 günü değerlendirdim çok umutluydum ama tutmadı gebelik oluşmadı 2 kızım var sorun oldugunuda düşünmüyorum
GZzzsss annelik565656 benim ki düzenli birde program yükledim telefonuma oradan bakıyorum ama isterseniz indirip deneyin bir
Perim2 Dolunay_dolunay merhaba uzun zaman olmuş ovu testinde pik gördüğünüzden ilişki olmuştu sonrasında mı
3bebeliannee Kızlar bu teoriye göre, yumurtlama tarihi 7 Mayıs olup 4 mayısı 5 mayısa bağlayan gece korunmasız birliktelikten hamile kalan birinin, kızı olma ihtimali mi yüksektir? Adet periyodum düzenli olarak 27-28 gün gidiyordu bu arada