Ovgugunes sorun değil canım. Ne zaman ugrarsan yazarsın. Merhabalar.
Bende yumurtlama sorunum hiç olmadı adetlerim de düzenlidir kızlık vaktinden. Evləndikdən hemen sonra da hamile kaldım ilk ayımda . Kolay hamile kalan biriyim ben o ayrı mesele. Ama bende iki senede 4 kere gebelik sonuçlanmadı. Malesef ilk haftalarda gelişimi durdu kürtaj oldu. Bı kere düşük.bir kere sanırım ilaç içtigimden başka şeyden o da düşük yaptı. 2 senemizde ilk kızıma hamile kaldım tekrardan o şükür doğdu. Ardından da küçük kızım oldu. Çok şükür Allaha. Hatırlıyorum onlarda hep yumurtlamadan önce oldu ilişki onun için kız bebek oldular. Bı keresin adetin 16.gunu tek ilişki ile hamile kalmisdim malesef o kürtaj oldu gelişimi durduğu için.ilk kızımdan bir sene önce yani. Belki bilmiyorum erkekti o. Belkide benim vücudum erkek bebekleri kabul etmiyor. Bilemiyorum. O yüzden şimdi benim bunu kesin bilmem lazım ondan sonra hamile kalmaliyim . Kız olursa aldırmak da büyük günah biliyorum. Onun için napicami hiç bilmiyorum. Yarın adetimin 14.gunu.. öbür günde eşim geliyor. Tamda yumurtlama+çatlamaya denk geliyor. Acaba korunsam mi. Kafam allak bullak 😔