Sevimaltnn Kızlar soru biraz tuhaf oldu ama ne konuşuyorsunuz bebişlerinizle merak ettim ben konuşacak birşey bulamıyorum 😅
Ecem_P Sevimaltnn şimdilik 11 haftalığız daha bişey konuşmuyorum açıkçası ama bulantım olunca üzme yavrum ananı neden bulanıyorsun diyorum sadece 😂😂
babyandmomy__ Sevimaltnn ay biz fırsat buldukça sohbet ediyoruz sabah uyanınca kahvaltı hazırlama aşamalarımı yumurtayı nasıl yaptığımı bile anlatıyorum 😂😂 Ev işi yaptığım zaman yorulduk dimi annecim gel biraz dinlenelim dediğim de oluyor Ay bide zamanım oldukça masal okuyorum bence anlıyorlar hareketleri hızlanıyor bazen 🥹😂
Femay Sevimaltnn ya bana garip geliyo yapmıyorum. Bazen tam uyuyacağım zaman tekmeliyo çocuğum biraz durur musun anne yatacak diyorum sadece. Sallamıyo pek 😅
dunnobeck Bazen çocuk kitapları okuyorum, bazen de klasik “seni seviyorum” gibi şeyler söylüyorum ama tabii bunları yalnızken yapıyorum, başkası yanımdayken utanırım 🤭
burcuyilmazzz38 Sevimaltnn 4 yasındakı ablası ile konuştuklarımı dinliyodur baska konuşmaya halim kalmıyo 😂
History5 burcuyilmazzz38 Aynı ben bu ilk gebeliğimde full konuştum ama şuan bitmişim hiç konuşamıyorum enerjim yok😀
Bicirik2025 Ben sabah kalkıyorum günaydın bebiskooom diye sonra kahvaltı hazırlarken anlatiyorum ona yunuetamiz oldu peynirde kestik gibi teee akşama kadar hayallerimi anlatıyorum yemek yaparken sanada jofte yapicam ama minik minik yicekdin diyorum. Reklam görürsem güzel bireysel sanada alicam üzülme diyorum yani ben büyün gün konuşuyorum . Akşam oluyor hadi uyku vakti iyi geceler bebisko diyorum uyuyoruz sabah kalkıyorum yine aynı hatta gece uyanırsam ne oldu bebis uyandın mı falan böyle uzayıp gidiyor 😂😂😂😂
Busss3541 İlk gebeliğimde dertleşiyordum kızımla sohbet ediyordum şuan 3.gebeliğim bazen unutuyorum koşuşturmadan 🤭🤭
aysetcdmr_ Sevimaltnn valla bende konuşacak bir şey bulamıyorum çoğu zaman ama bazen içimden geliyor çok sevdiğimi ve heyecanlı olduğumu anlatıyorum tepki veriyor hoşuma gidiyor ama çoğu zaman bir şey bulamıyorum dua okuyorum karnımı seviyorum 🥰
mervedmrcn Sevimaltnn ben hep onu çok sevdiğimi birlikte yapacağımız şeyleri bana hissettirdiklerini söylüyordum tekmelerle karşılık verirdi doğdu halen daha söylüyorum ve bu sefer karşılığını gülüşleri ve agucuklarıyla alıyorum 🥰 olabildiğince konuşun bebişinizle
ibcmom Sevimaltnn anlamıyo ki ne konustugumuzun bi anlamı yok bence 😂 ben kedimi severken karnımı da oksuyorum bi iki kere üstüne alınsın diye 😂
Turuncukadin Sevimaltnn kendi okuduğum kitapları sesli okuyorum bazen sesimi duysun diye. Ki gürültülü insan sesinin çok olduğu ortamlarda çok daha fazla hareket ediyor o yüzden okuyorum fırsat oldukça. Yemek yerken konuşuyorum tadı güzel dimi ben de çok sevdim falan diyorum. Şimdilik bu kadar 31+2😅
milatlas13 Sevimaltnn bu ara en cok ‘nolcak bu memleketin hali be oğlum’diyorum😐 zaten haberleri seyrede seyrede çocuğumun içerde içi kararmıştır.