Emineeediz Geçen hafta çarşamba beta hcg 1148 çıktı. Bugün kanamam olunca doktora gittim 6060 çıktı ama kese görünmüyor. Siz kaçıncı haftada keseyi gördünüz?
mlkkk Emineeediz bu ikinci gebeliğimde 6500lerde gözükmemişti kalınlaşma vardı ama bir hafta on gün sonra filan gidince hem kese hem kalp atışını duydum
Emineeediz mlkkk anlamadım bende ilk gebeliğimde 5. Haftada göründü kesem 6. Haftada kalp atışını duydum. Şimdi 6. Haftadayım ona rağmen yok. Acaba hastaneden dolayı olabilir mi
Emineeediz Yenibirannee çok sevindim senin adına kuzum, inşallah benimde görünür artık. Çok üzülüyorum her seferinde
mucizemom8 Emineeediz benim 4 bin üzerindeydi altan da karından gorunmemisti bir hafta sonra gittiğim de kesede bebekte göründü sizin de görünür büyük ihtimalle
Emineeediz mucizemom8 inşallah ya bence hastaneden ve makineden makineye de değişebilir ya. Doktor değiştireceğim
Emineeediz AybenYB bugün kese göründü ama bebek görünmüyor. Sağlıksız olabilir dedi doktor. Yarın başka bi doktora randevum var hayırlısı artık 
ruzgarmommy Emineeediz kuzum asla negatif yorumları düşünme reglimin gecikmesinin üstünden 20 gün geçti ve bebeği 2 gün önce gördük daha ilk kez bazen olabiliyormuş doktorum da öyle söyledi ve karından göremedik keseyi de ilk gittiğimizde 😊