Zhraaltun ben kendimi bu konuda şöyle motive ediyorum ;
Gebeliğim ilk 3 ayı çok zor geçti bulantılar la fln ağlayarak kusuyordum artık yeri geldi serum yedim yeri geldi kusacağım bile bile zorla yemek yedim çünkü bebeğime Bi parça can olsun diye zorladım kendimi 7.ayıma kadar sonra herkes güzel geçti
Şimdi ağrılar kramplar başladı ama ben yaparım üstesinden gelirim sonuçta Rabbim bana o bebeği nasip etti ha bu arada beninde damarlarım çok incedir Bi kan aldırmaya giderdim sağlık ocağına eşimin zoruyla giderdim çünkü damarımı hiç bir zaman ilk iğneyi batırışlarında bulamazlardı elimden aldıklarıda olurdu ve canım çoook yanardı ama bıçak yarası değildi sonuçta☺️ olsun onun Bi tekmesi herşeye bedeldi
Şimdi sezeryan karşıtı Bi insan değilim kesinlikle yanlış anlamayın belki bi sorun olacak ve ben hiç düşünmeden sezeryan olsun diyeceğim ama Rabbim bana doğurma özelliğini vermiş boşuna kendimi korkutmaya gerek yok ona kavuşmak için sabırsızlanıyorum belki çook acı verici olacak çok kolay geçmicek ama en fazla 24 saat çekicem o acıyı bence bebeğim dünyaya gelirken zihnen onun yanında olmak herana şahit olmak çok güzel olacak çünkü onun çok güçlü Bi annesi var
Zhraaltun