Tugcek_ Bugün doktor kontrolüm vardı 31. Haftadayım suyumun azaldığını söyledi doktor herhangi anormal bi durum yok senin yapabileceğin bi durum da değil doktorum ama aynı şeyi yaşayıp suyunu arttıran oldu mu? Bu arada gebelik şekerim var o etki etmiş olabilir mi
Cigdem123- Tugcek_ ilk gebeliğim de bebeğin suyu az dı . Bana doktorum havuç suyu ve coraspin önermişdi
gokcekocyigiit Tugcek_ havuç suyu, bol su içerek atlattım ama günde kocaman 2 bardak içtim havuç suyunu, normal suyu da en az 4 lt içtim, şu an kızım 3 yaşında ve aşırı havuç seviyor, o her havuç yediğinde eşimle güleriz 🥲
Asilzedemom Tugcek_ bende de azdı ben havuç suyu icemedim tanidik bir tat olmadigi için ama 1 kilo havucu 3 güne bölerek yedim bana çok su iç demişti 3 litre falan bularak su istim şimdi normale döndü
ikibebelianne-M Tugcek_ ictigim su miktarini artirdim taze bebek havuc buldum yedim bol bol suyunu sıkıpta icebilirsiniz kati meyve sıkacağınız varsa birde deveci armudu sanirim iyi geliyordu
Tugcek_ Cigdem123- havuç suyunu gördüm ben de hep ama şekeri yükseltmez mi acaba böyle karmaşık bi durum var
Tugcek_ gokcekocyigiit Allah bağışlasın inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım da benim kızım da sizin kızınız gibi havuç sever 🥹 şekerim yüksek çıktığı için havuç da şekeri yükseltiyor diye biliyorum ondan emin olamadım içip içmemekte
gokcekocyigiit Tugcek_ doktorunuza danışın bu konuda en iyi cevabı o verecektir, sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🌸
Kbrrr002 Tugcek_ benim doktorum havuç suyuna keratonin (keratin de olabilir )hormonunu yükseltir demişti geçen hafta