Albora Merhaba tecrübeli anneler benim betam 21 martta 216 24 martta 340 Çıktı bu dış gebelik mi yükseliş olur mu?
epltkp Albora doktor ne diyor normalde iki katı veya daha fazla artması lazım betanın benimki de böyle olmuştu geçen ocakta dış gebelikti maalesef inşallah seninki değildir ama bilemedim iki gün sonra tekrar kan verip kontrol ettirmen gerek yine böyle yavaş artmışsa büyük ihtimalle canım
Melisa_12233 Albora benimde cumartesi günü 163 pazartesi yani bugün 240 çıktı normal mi değil mi anlamadım🤷🏼♀️
Albora epltkp muayene olduğum doktor akşam betan artmazsa acile gel dedi acile gittim acildeki doktor da pratisyen doktor oluyor galiba o da dış gebelik büyük ihtimalle dedi hocasını aradı iki gün sonra acilden kan ver dedi değerlere bakıp kesinleştirelim öyle tedaviye başlayalım dedi ama çok üzgünüm bi umut artmasını istiyorum
epltkp Albora hiç üzülmeyin bence demekki doğal yollarla bebeğiniz oluyor demek bu doktorum böyle söylemişti bir de zaten sağlıksız bir gebelik çeşidi eğer dış gebelikse inanın sonlanması daha hayırlı o yüzden. Bir de genelde üç veya altı ay arası korun diyor doktor sonra tekrar hamile kalıyor çoğu benim de öyle oldu şimdi son iki haftam kaldı inşallah
Albora epltkp inşallah hayırlısıyla en hayırlı iyi olan senin olur Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah ❤️
Kbraa_27 Melisa_12233 Şimdi söyle 48 saat yok mu sizin kan vermenizin arasında cumartesi vermişsiniz birde pazartesi ortalama 2 kat artması beklenir
Datlum Dış gebelik ne alaka dış gebelikte kese rahim dışı yerlesiyor ancak betan 1500 kere cikacak ki kesen görünsün. Benim de düzensiz artişla kese olusmustu malesef boş gebelikti kürtaj olmuştum. 8 ay sonra hamile kaldım. Bu 8 ayın 3 ayında korunmuştum.
Albora Datlum yani dış gebelik değil mi o zaman ? Rabbim inşallah sende sağ Salim hayırla kucağına alırsın ❤️
zeyzey0142 Ben geçen sene geçirdim dış gebeligi yükseliyor baya sonra düşüyor ayrıca kanama olmuştu ve göbek çevremde batma çok beklemeden anlayan bir doktora gozukmelisin
Albora zeyzey0142 İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum gelin geldim buraya burda ne hastane ne doktor iyi bilmiyorum nasıl iyisini bulacağım
Datlum Albora amin darısı sana olsun. Söyle diyim beta değerin 1500 ledi gorunce kese yerleşimin rahim disinda görünür yada kese hiç bulunmazsa dış gebelik oluyor. Daha çok erken hiç canını sıkma asistanların lafına bakma sen.
Melisa_12233 Kbraa_27 hayır 48 saat yok cumartesi akşam 7 de acilde verdim pazartesi sabah 9 buçukta polikinlikte verdim
Albora zeyzey0142 tamam teşekkür ederim bi çarşamba şu değeri de göreyim daha sonra sonuca göre arayış içine giricem
Datlum Albora inşallah en hayırlısı olsun inan uzulme sağlıksız bir gebelikse vücut atıyor onu. Ben kaç doktora gittim çok direnmistim ama bebek kalmayı istemedi. Her şey Allah’tan