Lilo128 Bugün adetimin 1. Günü olmalıydı, gelmedi bende heyecanlandım test yaptım. Silik çıktı çok sizce birşey var mı yoksa kuruma çizgisi mi? Sabah idrarı değil akşam idrarı ile yaptım
Begonvil15 Lilo128 test hangi marka, ay istiyorsanız inşallah vardır ama bence var gibi çizgi belli :)
Seyda-06 Lilo128 var görüyorum hayırlısı olsun hakkınızda. Benimde 2 gündür kasıklarımda ağrılar var regli denmi hamilelik mi oldu bilmiyorum bat 6 sahurda dayanamayıp normal kaset testlerden yaptım tabiki çıkmadı hiç bişey 😒
Lilo128 Seyda-06 inşallah hayırlısıyla sizde ferah haberler tez zamanda alırsınız. Yarın ilk idrarlada yapıp sonuca göre kan vereceğim bakalım. İnnovita markanın ovülasyon testlerni kullanmanızı tavsiye ederim
Lilo128 Minervabunny koşa koşa gidip test verdik beta 11,48 çıktı son reglimin başlangıcı 24 şubattı geç döllenmemi oluyor bilginiz var mı
Seyda-06 Lilo128 eğer bu ayda çıkmazsa dediğin den alıp kullanırım. Ben 2.yi deniyorum ilk te hemen olmuştu bu sefer bu ay 4.olcak denediğimiz yaş ilerliyor ondanmı nedir artık kısmet. Allah bekleyen herkesin müjdesini versin bu mübarek ayda inşallah.
MinikBrokoli fat1374 yani yumurtlama gününe 3 gün var demek , yumurtlama gününe 1-2 gün kala değerlendirmek gebelik için ideal 🙏🏻
Cicekbahcesi12 fat1374 3 gun sonra yumurtluyorsun demek :) ama o takvimler her zaman dogruyu soylemiyor canim en guveniliri ovulasyon testi yapmak yapmiyorsan da gun asiri birliktelik 🥰
Lilo128 MinikBrokoli koşa koşa gidip test verdik beta 11,48 çıktı son reglimin başlangıcı 24 şubattı geç döllenmemi oluyor bilginiz var mı
fat1374 Bn böbrek nakilliyim 10 aydr evliyim bn de hayırlısıyla anne olmak istiyorum ama bakalım varmı çevrenizde duyduğunuz bnmle aynı durumda olan
MinikBrokoli Lilo128 tahminen öyle görünüyor, 5 ten sornrası gebelik var ve çok yeni, belli ki sonra dan olan bir şey 🙏🏻 Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınnıza alın miniği 🙏🏻🥰😇