Meltemanneolsun Happy_days geçen yıl ceyizimde alınmıştı o kadar güzel bir set ki. Zerre yapismiyor çok güzel pisiriyor hala ilk günkü gibi.
Sumiire Happy_days çelikten asla vazgeçmem😌 önerim de çelik olur hem lezzeti açısından hem sağlıklı olmasından
Selim_Alparslan Happy_days https://ty.gl/se72o07q5bpfm Bunları kullanıyorum sadece. Cok da lezzetli oluyor yemekler ve cok sağlıklı ☘️
nurkarakass Happy_days @Meltemanneolsun kesinlikle katılıyorum.. Bir senedir kullanıyorum mükemmel bir set. Tek sorunum kapaklarıyla 😂 kare olduğu için sürekli içine düşürüyorum acele yemek yaparken dikkatsiz olduğum için ama kalite açısından asla pişman etmedi
Meltemanneolsun nurkarakass bı de düdüklü gibi hemen haslaniyor bakliyatlar falan. Ben çok memnunum 😊🥰
Selinselinselin Happy_days çelik kullanmaya başlasanız uzun ömür kullanırsınız pilav et kızartma omlet herseyı yapıyorum temizliği de kolay. Sadece iyi ısıtmak lazım sonra sıvı yağ ile kaplansın hersey oluyor
Selinselinselin Ecemom_ ilk aldıklarım korkmaz karaca çelik setleri. Sonradan granit vs atınca wmf ve zwiling aldım. En baştan onları alsaydım keşke alt taban kısmı daha kalın pilav hiç yapışmıyor. Kızartma et ise ısı cok iyi dagılıyor dokumden daha rahat
Anneolmakisteyenkedi Karaca diamont cıyım bende granit gibi asla düşünme çizilmiyor (bi tanesini bıçakla kestim o ayrı mevzu denemeyiniz😂) yapışmıyor inanılmaz memnunum etler falan lezzetli oluyor baya